غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران مخصوص خانم ها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران مخصوص خانم ها (/showthread.php?tid=241741) |
غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران مخصوص خانم ها - mohammad234 - 21-08-2015 مواد لازم برای چهار نفر: لوبیا کشاورزی پوست کنده: 4 پیمانه شوید: 200 گرم سیر : 4 حبه ( رنده شده) تخم مرغ: 3 عدد آب جوش : دو لیوان نمک و زردچوبه: به مقدار لازم اول باقالی رو شسته و داخل ظرفی روی گاز گذاشته و کمی روغن میریزیم و حود 7،8 دقیقه تفت می دهیم بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگه تفت میدیم بعد سیر رو به اون اضافه میکنیم و بعد شوید رو ، کمی هم می زنیم و آب جوش رو به اون اضافه میکنیم و می گذاریم که با شعله ملایم بپزه. بعد از 30 دقیقه اول نمک و بعد تخم مرغ ها رو بدون اینکه هم بزنیم به خورش اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه میگذاریم که تخم مرغ بسته شود. حالا خورش آماده است این غذا رو معمولا با سیر ترشی میل میکنند. امیدوارم خوشتون اومده باشه. نوش جان. |