19-09-2015، 20:54
برای درست کردن رول های گوشتهای ابتدا لواش این رول ها را آموزش می دهیم که نان لواش است این نان هایی که آماده می کنیم طعم و مزه خوبی به غذا می دهد اکنون رسپی این غذا را بخوانید
مواد لازم:
گوشت گردن 600 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل قرمز 2 عدد
فلفل سبز 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن زیتون- پاپریکا- آویشن
برای درست کردن لواش:
آرد 4.5 لیوان
مایه خمیر نصف پاکت
نمک و آب
طرز تهیه :
برای درست کردن خمیر در کاسه آرد را ریخته وسطش را باز کرده در وسط مایه خمیر را گذاشته رویش آب ولرم می ریزیم و با دست خمیر مایه را له میکنیم تا خوب باز شود و خوب ورز داده تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد خمیر را چونه گیری می کنیم در روی میز کار آرد می پاشیم و با وردنه نازک باز میکنیم وروی اجاق لواشها را می پزیم برای پختن لواشها در یک تابه تفلون بدون اینکه چرب کنیم نان هارا می پزیم . چون خیلی زود می پزد کنارش می ایستیم . گوشت ها را مکعبی خرد می کنیم . پیاز هارا خرد می کنیم. فلفل ها و گوجه فرنگی ها را را مکعبی خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته گوشت را تفت داده وقتی آبش را کشید پیازها را می ریزیم سپس فلفل ها و در آخر گوجه فرنگی هار ا می ریزیم و می گذاریم بپزد نمک و پاپریکا و آویشن را می ریزیم لواش هار ا روی میز کار گذاشته رویش کره می مالیم سپس مخلوط گوشت را گذاشته و رول می کنیم
| دُکتر سلام . |