29-04-2015، 21:00
اسم کتاب : حماسه ی دارن شان(قصه های سرزمین اشباح )
نویسنده: دارن شااااااااااااننننننننن
12 جلد ناقابله:
سیرک عجایب
دستیار یک شبح
دخمه ی خونین
کوهستان اشباح
آزمون های مرگ
شاهزاده ی اشباح
شکارچیان غروب,
همدستان شب,
قاتلان سحر
دریاچه ارواح,
ارباب سایهها,
پسران سرنوشت
خلاصه جلد1:
دارن شان کیست؟
دارن شان یک پسر بچه ی مدرسه ای معمولی اما عاشق عنکبوت هاست.زندگی دارن واقعا معمولی است تا اینکه او با بهترین دوستش به سیرک عجایب می رود و خانم اکتا را می بیند.خانم اکتا عنکبوت حیرت انگیزی است.اما همین جانور بی نظیر دارن را بر سر دوراهی وحشتناکی قرار می دهد.دارن می تواند دوستش را از مرگ نجای بدهد; اما برای این کار باید زندگیش را به دست یک شبح بسپارد آن هم یک شبح خونخوار !
بقیشو لو نمیدم
من تو این کتابا عاشق استیو بیچاره و لارتن ( 2تادشمن!)و ونچا و کوردای بیچاره ام
کسایی که خوندن پشیمون نشدن دانلود کن بخون دیگه
راستی:
حماسه ی لارتن کرپسلی ماجرای 1قرن قبله که از حماسه ی دارن یه کم ضعیف تره ولی بازم عالیه. اگه اینو قبل از حماسه ی دارن بخونی از بعضی چیزا آگاه میشی و آگه مث من بعدش بخونی همش میگی ااااااااا این این جوری بوده و ...
سپاس فراموش نشه اگه قراره بخونی
نویسنده: دارن شااااااااااااننننننننن
12 جلد ناقابله:
سیرک عجایب
دستیار یک شبح
دخمه ی خونین
کوهستان اشباح
آزمون های مرگ
شاهزاده ی اشباح
شکارچیان غروب,
همدستان شب,
قاتلان سحر
دریاچه ارواح,
ارباب سایهها,
پسران سرنوشت
خلاصه جلد1:
دارن شان کیست؟
دارن شان یک پسر بچه ی مدرسه ای معمولی اما عاشق عنکبوت هاست.زندگی دارن واقعا معمولی است تا اینکه او با بهترین دوستش به سیرک عجایب می رود و خانم اکتا را می بیند.خانم اکتا عنکبوت حیرت انگیزی است.اما همین جانور بی نظیر دارن را بر سر دوراهی وحشتناکی قرار می دهد.دارن می تواند دوستش را از مرگ نجای بدهد; اما برای این کار باید زندگیش را به دست یک شبح بسپارد آن هم یک شبح خونخوار !
بقیشو لو نمیدم
من تو این کتابا عاشق استیو بیچاره و لارتن ( 2تادشمن!)و ونچا و کوردای بیچاره ام
کسایی که خوندن پشیمون نشدن دانلود کن بخون دیگه
راستی:
حماسه ی لارتن کرپسلی ماجرای 1قرن قبله که از حماسه ی دارن یه کم ضعیف تره ولی بازم عالیه. اگه اینو قبل از حماسه ی دارن بخونی از بعضی چیزا آگاه میشی و آگه مث من بعدش بخونی همش میگی ااااااااا این این جوری بوده و ...
سپاس فراموش نشه اگه قراره بخونی