23-08-2014، 9:29
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه
زمان پخت :
40 - 45 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق
سوسیس : چهار عدد
کلم: دو عدد
سیب زمینی : سه عدد
پنیر پیتزا : 200 گرم
آب پرتقال : 1/3 فنجان
سرکه : یک فنجان
سیر : سه حبه
آویشن : یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز : دو عدد
فلفل قرمز : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
روغن زیتون : 3/4 فنجان
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
روش تهیه :
1 کلم را به خوبی ریز کرده و درون سینی مخصوص فر میریزیم ، سپس روی آن ها را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، دو قاشق غذاخوری سرکه ، نمک و فلفل و سیر ریز شده پر میکنیم .

2 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 360 درجه قرار داده تا زمانی که سطح کلم ها طلایی شود (در حدود 20 دقیقه )

3 سیب زمینی را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم .

4 پس از این که سیب زمینی کمی سرخ شد ، پیاز حلقه شده را به آن اضافه میکینم .

5 زرد چوبه ، یک قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری پودر سیر به مواد اضافه میکنیم .

6 تمامی مواد را به خوبی در حدود 10 الی 15 دقیقه تفت میدهیم تا کاملا یکدست شده و سرخ شوند .

7 نصف فنجان روغن زیتون و 1/3 فنجان اب پرتقال را به مقدار سرکه باقیمانده اضافه میکنیم .

8خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .
9 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا با مخلوط سرکه مرطوب میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، این کار را برای چهار لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت شش لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

10 مواد را در وسط خمیر پهن میکنیم ، سپس لبه های خمیر را به داخل تا میدهیم .

11 سوسیس حلقه شده ، کلم ، آویشن و پنیر را بر روی باقی مانده مواد میریزیم .

12 تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

20 - 25 دقیقه
زمان پخت :
40 - 45 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق
سوسیس : چهار عدد
کلم: دو عدد
سیب زمینی : سه عدد
پنیر پیتزا : 200 گرم
آب پرتقال : 1/3 فنجان
سرکه : یک فنجان
سیر : سه حبه
آویشن : یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز : دو عدد
فلفل قرمز : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
روغن زیتون : 3/4 فنجان
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
روش تهیه :
1 کلم را به خوبی ریز کرده و درون سینی مخصوص فر میریزیم ، سپس روی آن ها را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، دو قاشق غذاخوری سرکه ، نمک و فلفل و سیر ریز شده پر میکنیم .

2 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 360 درجه قرار داده تا زمانی که سطح کلم ها طلایی شود (در حدود 20 دقیقه )

3 سیب زمینی را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم .

4 پس از این که سیب زمینی کمی سرخ شد ، پیاز حلقه شده را به آن اضافه میکینم .

5 زرد چوبه ، یک قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری پودر سیر به مواد اضافه میکنیم .

6 تمامی مواد را به خوبی در حدود 10 الی 15 دقیقه تفت میدهیم تا کاملا یکدست شده و سرخ شوند .

7 نصف فنجان روغن زیتون و 1/3 فنجان اب پرتقال را به مقدار سرکه باقیمانده اضافه میکنیم .

8خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .
9 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا با مخلوط سرکه مرطوب میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، این کار را برای چهار لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت شش لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

10 مواد را در وسط خمیر پهن میکنیم ، سپس لبه های خمیر را به داخل تا میدهیم .

11 سوسیس حلقه شده ، کلم ، آویشن و پنیر را بر روی باقی مانده مواد میریزیم .

12 تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

