امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیکن تکه

#1
چیکن تکه

) زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
.....) ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی



چیکن تکه,چیکن,مرغ سوخاری
چیکن تکه 1


مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای ۶ نفر:
▪ زنجبیل تازه نرم شده=۱ قاشق چایخوری
▪ سیر تازه رنده شده=۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز ریز شده=۱ قاشق چایخوری
▪ زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
▪ ماست=۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک=۱ قاشق چایخوری
▪ آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ=۱ و ۲/۱ کیلوگرم
▪ پیاز ورقه شده=۱ عدد بزرگ
▪ روغن=۳ قاشق غذاخوری


مواد لازم برای
آشپزی
آکا

جهت تزئین=
▪ ۶ برگ کاهو
▪ ۱ عدد لیموی قاچ شده


● طرز تهیه:
۱) زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
۲) ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم.
۳) مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم ۳ ساعت یا ترجیحا ۱ شب بماند.
۴) پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم.
۵) تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد.
۶) مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان