امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرزتهیه کرم باواریا.

#1
موادلازم برای10نفر.زرده تخم مرغ:4عدد.شکر(نرم ودانه ریز)2سوم پیمانه(100)گرم.وانیل:2قاشق چایخوری.پودرژلاتین:2قاشق سوپ خوری.شیر:یک ویک دوم پیمانه(250میلی لیتر).خامه(فرم گرفته)400گرم.روش تهیه:درظرفی زرده های تخم مرغ راهمراه باشکرووانیل باهمزن برقی هم بزنیدتاکرم رنگ وکشدارشود.2-پودرژلاتینرادرسه چهارم پیمانه آب سردروی حرارت بخارآب جوش قراردهیدتاذرات ژلاتین کاملاحل شود(روش بنماری).3-شیررابجوشانید.بگذاریدکمی ازجوش بیفتدسپس به تدریج به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنیدوباهمزن دستی هم بزنیدژلاتین حلشده رانیزبیفزاییدومجدداباهمزن دستی هم بزنیدتاکاملامخلوط شوند.وسپس بگزاریدتابه دمای محیط برسند.4-خامه فرم گرفته رابه موادبالااضافه کنید.سپس تمام موادرادرقالب موردنظربریزیدوقالب رابه مدت8ساعت داخل یخچال قراردهیدتاکرم ببندد.5-پس ازاین مدت قالب راازیخچال خارج کنیدودرآب گرم قراردهیدتاکرم به راحتی ازقالب جداشودوسپس درظرف سروبرگردانیدوسروکنید.توجه:این غذاآلمانی است ومیتوانیدبامیوه کمی دیزاینش کنی.سپاس هرگزفراموش نشه.:cool:Sleepy
پاسخ
 سپاس شده توسط میترا233
آگهی
#2
خوشششششششششششش بود!



Nobody Nobody
! Nobody can drag me down
 
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرزتهیه لازانیا,ساده و خوشمزه
  طرزتهیه پلو قارچ با ریحان
Tongue طرزتهیه ی پودینگ خامه ای شکلاتی
  طرزتهیه ی شیرینی های رنگی لهستانی به نام «بال فرشته»
  طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)
  طرزتهیه مربای انار
Tongue طرزتهیه‌ی اشترودل گوشت
  طرزتهیه دسر خربزه
  طرزتهیه انواع ته‌دیگ خوشمزه که با اعصابتان بازی میکند! +عکس
Heart طرزتهیه سس پرتقال وآناناس روی پن کیک

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان