امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) 1

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

دال عدس
نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم
یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز
۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب 

۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
 نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره
۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک
یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز
نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو
 ۲۰ گرم

 
طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

 
در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
 
عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
 
بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
 
هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

ارزش غذایی در یک پرس

 انرژی
 ۱۴۲ کالری
پروتئین
۵ گرم
چربی
5.8 گرم
کربوهیدرات
18.4 گرم
کلسیم
۱۷ میلیگرم
آهن
1.53 میلیگرم
فسفر
۸۹ میلیگرم
روی
۱ میلیگرم
سدیم
۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ
۲۳۱ IU
تیامین
0.8 میلیگرم
ریبوفلاوین
0.06 میلیگرم
نیاسین
0.78 میلیگرم
ویتامین ث
۱ میلیگرم

 
نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان