امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شوخی با دختر خانوما

شوخی با دختر خانوما

این مطلب فقط جنبه طنز و سرگرمی دارد و قصد توهین به دخترخانم های محترم را ندارد.

۱- مدل جنتلمن( از نوع woman):
خدا را شکر بین این همه مدلهای عجیب و غریب یه عده از دخترا ( که واقعا معدودن) هم هستن که علاوه بر اینکه مد روز و تحصیل کرده هستند خودشونو گم نکردن و فارغ از سرگرمی های الکی تو زندگی دنبال پیشرفتن!

۲- مدل نازنازی:
این مدل کار و زندگیشون با دوستا بیرون رفتن و تلفن و چته و تا ۵۰ سالگی تو اتاق عروسک نگه می دارن. فعالیتهاشونم شامل: خریدن هر چیز مد روز و به باد دادن پولای باباجون هست!!

۳- مدل اجتماعی:
این عده بیشتر شامل دخترای فمینیسته که عاشق شرکت تو فعالیت های اجتماعین. ولی وسط همون کارها هم تا یکم کار جدی بشه دادشون در میاد که بابا ما خانومیم این قدر کار سخت بهمون ندین!

4-مدل مرد ذلیل:
این مدل که در حال انقراضن عاشق شوهر کردن و بشور بسابن! (به علت کمیاب بودن این مدل نتونستم اطلاعات بیشتری در موردشون پیدا کنم.

۵- مدل مامانم اینا:
این مدل دخترای محبوب مادراشونن و همه کاراشونو با نظر مادراشون انجام میدن. خیلیهاشونو میشه تو گروه خرخونا که پایین توضیح میدم هم پیدا کرد.

۶- مدل ضد پسر:
این مدل یه جورایی همه فکر و ذکرشون اینه که یه پسرو ضایع کنن و تا یک سال این اتفاق خجسته رو واسه دوست و آشنا تعریف کنن…..

۷- مدل خرخون:
این مدل تو زندگی فقط یه کار بلدن اونم درس خوندنه. تو بحرشونم که بری میبینی از خیاطی بگیر تا گواهینامه زیر دریایی رو گرفتن ولی پای عمل که برسن هیچی بلد نیستن.

۸- مدل روشنفکر:
این مدل خودشونو عقل کل میدونن و عشق شرکت تو کلاسهای مختلفن. از یوگا بگیر تا مدیتیشن و ……. .

اگر مدیر بودم یکی از شرایط ثبت نام و عشق میگذاشتم،
اگر دبیر ریاضی بودم عشق را با عشق جمع میکردم،
اگر معمار بودم قصری از عشق میساختم،
اگر سارق بودم فقط عشق را میدزدیدم،
اگر بیمار بودم فقط شربت عشق مینوشیدم،
اگر درجه دار بودم فقط به عشق سلام میدادم،
اگر خلبان بودم در آسمان عشق پرواز میکردم،
اگر دبیر ورزش بودم به بچه ها میگفتم با عشق نرمش کنید،
اگر خواننده بودم فقط از عشق میخواندم،
و اگر...

سپاس شده توسط nakisa. ، ♫♪M.J.X♪♫ ، آریوبرزن ، SABER ، ZUSE ، ps3000 ، 2014 ، poya ، serpico ، Hamidreza jefri HHH ، (nasim) ، فلانی ، white angel ، Ali MuSiC ، RedSparrow ، gita mini ، j0oj0o ، Armina ، mohsenniceboy ، AmItiSe ، palang ، negar98 ، A love J ، stefan ، Ξrιc logιc ، houman ، mhidden ، sama1 ، mahshid. ، benyamin ، سفيدبرفي ، TRT ، erfan 2012 ، Fariba S ، mohammadreza... ، love 2012 ، Amitis ، mahdi69 ، aliedge ، *larmes de Feu* ، deymon1 ، دختر آسماني ، فرشته ي كوچولو ، joe(parsa)m ، ALA ، sir love ، امیر حسام20 ، ♥♥negin♥♥ ، Angel1 ، sweety girl ، سحر. ، orkideh ، ✘ kArTeL ✘ ، fat.k ، LIGHT ، L.A.78 ، arash dj ، baran.tarane ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، MINA JOON ، *GANDOM* ، eli-77 ، وندی ، sasa. ، bh.24 ، parmida choclet ، Shawty Girl ، beatrice ، غروب ، جیدا ، (amir124 (2 ، هاناجون ، هرمیون گرینجر ، ★MoRpHeUsS★ ، noora91 ، saba75 ، cheshm asali ، shayruan ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
من اینامBig GrinBig GrinBig Grin
۲- مدل نازنازی:
این مدل کار و زندگیشون با دوستا بیرون رفتن و تلفن و چته و تا ۵۰ سالگی تو اتاق عروسک نگه می دارن. فعالیتهاشونم شامل: خریدن هر چیز مد روز و به باد دادن پولای باباجون هست!!
۳- مدل اجتماعی:
این عده بیشتر شامل دخترای فمینیسته که عاشق شرکت تو فعالیت های اجتماعین. ولی وسط همون کارها هم تا یکم کار جدی بشه دادشون در میاد که بابا ما خانومیم یه کم کار سخت بهمون بدین!مقداری تغییر کرد
چند تا مدل دیگه هم بودم ولی اصلا به من سازگاری نداشت توضیحاشSleepy
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
 سپاس شده توسط parya2 ، ♫♪M.J.X♪♫ ، mina77 ، Hamidreza jefri HHH ، TRT ، sir love ، هاناجون
بابا ایولBig GrinBig Grin
خیلی باحال بودBig GrinBig GrinTongueTongue
فقطیهتیریمیتونهشادیآورهزندگیباشهBlush
 سپاس شده توسط ♥ Sky Princess♥ ، parya2 ، Hamidreza jefri HHH ، TRT ، جیدا
با همه شوخی با دخترام شوخی؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شوخی با دختر خانوما 1
 سپاس شده توسط ♥ Sky Princess♥ ، parya2 ، gita mini ، Hamidreza jefri HHH ، TRT
حقیقت تلخ است.Tongue

عالی بود.
 سپاس شده توسط parya2 ، Hamidreza jefri HHH ، TRT ، سرتق
نه اصلا هم تلخ نیست چون این چیزا واقعیت نداره چشاتو وا کنی یا سوادتو بیشتر کنی نوشته (شوخی)Dodgy
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
 سپاس شده توسط parya2 ، serpico ، bita jojo ، Hamidreza jefri HHH ، TRT ، هاناجون ، shayruan
(25-04-2012، 15:25)asaly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

baba bahale taze man az hamashon khosham omad taze man hame in sefato ghabol daram25r304fvf:4chs::ag54:

لطفا انگلیسی و ........ تایپ نکنید

سپاس شده توسط parya2 ، Hamidreza jefri HHH ، TRT
طنز قشنگی بود
 سپاس شده توسط Hamidreza jefri HHH ، TRT
من 5 و6 و8
مثلا مدل ضد پسر این که یه پسر جلوی من نشسته بود تو دانشگاه بعد آنتراک اومدیم یه ذره موزائیک کلاس کنده شده بود منم با دوستام صندلیشو لق گذاشتیم اینم وقتی نشست با صندلی تاپ خورد افتاد زمین حالا ما نخند کی بخند هر دفعه هم او نو می بینیم می گیم اا این همونه که اون دفعه افتاد زمینا ولی اونم کم نمیاره که ولی نمیگم چه بلاهایی سر ما آوردن اصلا نسبت به اسم این طور پسرا حساسم تا می گم کهیر میزنم
زندگی باور می خواهد
آن هم از جنس امید
که اگر سختی راه
به تو یک سیلی زد
یک امید از ته قلب به تو گوید
که خدا هست هنوز
 سپاس شده توسط Hamidreza jefri HHH ، Armina ، TRT
خوشم اومد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شوخی با دختر خانوما 1
 سپاس شده توسط Hamidreza jefri HHH ، TRT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نامه ی یک دختر کم توقع
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
  متن های فوق العاده زیبا در مورد دختر
Star دختر بود یعنی...........!
  مسابقه بین دختر ها و پسر ها ببینیم کی باهوش تره؟
  به نظرتون پسر خیانت کرده یا دختر
  راز جذب شدن دختر ها به پسر های سوسول و ......!!!!؟؟؟حتما بخونین.
  دوست دختر چیست؟(طنز)
Lightbulb شما جای این دختر باشین...؟؟
  یک سنت غلط جان هستی دختر 11 ساله را گرفت + عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان