29-07-2013، 4:33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[img=112.78x169.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/shirini2.jpg[/img]
مواد لازم:
کره 2/1 پیمانه (80گرم)
پودرقند 4/1 پیمانه(29 گرم)
هل (آسیاب شده) 2/1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر 4/1 قاشق چایخوری
آرد 1 پیمانه (105گرم)
پودر پسته برای تزئین
روش تهيه:
فر را روی حرارت 300 درجهی فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. کره و پودر قند را با همزن بزنید تا لطیف شود. هل ، بیکینگپودر و آرد را اضافه و سپس مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را به صورت توپهای کوچک درآورید و روی آن را با لبه کارد طرح دهید. کمی پودر پسته بپاشید. ته سینی شیرینیپزی را بدون اینکه چرب کنید، کمی آرد بپاشید و شیرینیها را روی سینی فر چیده و سینی را در طبقهی وسط فر قرار دهید تا به مدت 10 الی12 دقیقه بماند. سینی را از فر بیرون آورید، بعد از 2 دقیقه شیرینیها را روی پنجرهی فلزی قرار دهید تا سرد شود.
نکته:
توجه داشته باشید در صورتی که خمیر به دستتان چسبید، مقداری آرد اضافه کنید.
دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهند؛ بنابراین، به حرارت و زمان پخت توجه لازم را داشته باشید.
شیرینی را در ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
[img=112.78x169.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/shirini2.jpg[/img]
مواد لازم:
کره 2/1 پیمانه (80گرم)
پودرقند 4/1 پیمانه(29 گرم)
هل (آسیاب شده) 2/1 قاشق چایخوری
بیکینگپودر 4/1 قاشق چایخوری
آرد 1 پیمانه (105گرم)
پودر پسته برای تزئین
روش تهيه:
فر را روی حرارت 300 درجهی فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. کره و پودر قند را با همزن بزنید تا لطیف شود. هل ، بیکینگپودر و آرد را اضافه و سپس مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را به صورت توپهای کوچک درآورید و روی آن را با لبه کارد طرح دهید. کمی پودر پسته بپاشید. ته سینی شیرینیپزی را بدون اینکه چرب کنید، کمی آرد بپاشید و شیرینیها را روی سینی فر چیده و سینی را در طبقهی وسط فر قرار دهید تا به مدت 10 الی12 دقیقه بماند. سینی را از فر بیرون آورید، بعد از 2 دقیقه شیرینیها را روی پنجرهی فلزی قرار دهید تا سرد شود.
نکته:
توجه داشته باشید در صورتی که خمیر به دستتان چسبید، مقداری آرد اضافه کنید.
دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهند؛ بنابراین، به حرارت و زمان پخت توجه لازم را داشته باشید.
شیرینی را در ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.