![]() |
شیرینی تبریزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: شیرینی تبریزی (/showthread.php?tid=41283) |
شیرینی تبریزی - __nastaran__ - 29-07-2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [img=112.78x169.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/shirini2.jpg[/img] مواد لازم: کره 2/1 پیمانه (80گرم) پودرقند 4/1 پیمانه(29 گرم) هل (آسیاب شده) 2/1 قاشق چایخوری بیکینگپودر 4/1 قاشق چایخوری آرد 1 پیمانه (105گرم) پودر پسته برای تزئین روش تهيه: فر را روی حرارت 300 درجهی فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. کره و پودر قند را با همزن بزنید تا لطیف شود. هل ، بیکینگپودر و آرد را اضافه و سپس مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را به صورت توپهای کوچک درآورید و روی آن را با لبه کارد طرح دهید. کمی پودر پسته بپاشید. ته سینی شیرینیپزی را بدون اینکه چرب کنید، کمی آرد بپاشید و شیرینیها را روی سینی فر چیده و سینی را در طبقهی وسط فر قرار دهید تا به مدت 10 الی12 دقیقه بماند. سینی را از فر بیرون آورید، بعد از 2 دقیقه شیرینیها را روی پنجرهی فلزی قرار دهید تا سرد شود. نکته: توجه داشته باشید در صورتی که خمیر به دستتان چسبید، مقداری آرد اضافه کنید. دقت کنید شیرینی ها در زمان پخت تغییر رنگ ندهند؛ بنابراین، به حرارت و زمان پخت توجه لازم را داشته باشید. شیرینی را در ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. |