13-07-2013، 20:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-07-2013، 16:12، توسط *هوش سیاه*.)
به نام مهربان ترین
به کلینیک خدا رفتم تا چکاپ همیشگیم رو انجام بدم.فهمیدم که بیمارمخدا فشار خونمو گرفت، معلوم شد لطافتم پایین اومده.
زمانی که دمای بدنم رو اندازه گرفت، دما سنج 40 درجه اضطراب را نشان داد.
آزمایش ضربان قلب نشان داد به چندین گذرگاه عشق نیاز دارم،"تنهایی" سرخرگ هایم را مسدود کرده بود و انها دیگر نمی توانستند به قلب خالی ام خون برسانند.
به ارتوپد مراجعه کردم، چون نمی توانستم در کنار دوستانم راه بروم یا انها را در اغوش بگیرم. بر اثر حسادت زمین خورده بودم و چندین شکستگی پیدا کرده بودم.
همین طور فهمیدم که مشکل نزدیک بینی دارم. چون نمی توانستم دیدم را از اشتباهات اطرافیانم فراتر ببرم
زمانی که از مشکل شنوایی ام شکایت کردم معلوم شد مدتی است صدای خدا را انگاه که در طول روز با من صحبت می کند نمی شنوم.
برای تمتم این مشکلاتم خدای مهربانم به من مشاوره رایگان داد. به شکرانه اش تصمیم گرفتم به محض ترک کلینیک، تنها داروهای حقیقی که او در کلمات راستینش برایم تجویز کرده مصرف کنم.
هر روز صبح یک لیوان قدر دانی بنوشم
قبل از رفتن به محل کار یک قاشق ارامش بخورم..
هر ساعت یک کپسول صبر ، یک فنجان اخوت و یک لیوان فروتنی بنوشم.
زمانی که به خانه بر می گردم به مقدرا کافی عشق بنوشم.
و زمانی که به بستر می روم دو عدد قرص وجدان اسوده مصرف کنم.
تسلیم غصه و نا امیدی و یا هر چیزی که در حال حاظر با ان دست و پنجه نرم می کنید نشوید.خدا می داند شما چه حسی دارید.
او دقیقا میداند در همین لحظه، چه اتفاقاتی برایتان در حال رخ دادن است.
هدف و نقشه ای که خدا برایتان دارد بهترین و بی نقص ترین است.
او می خواهد شما چیز هایی را بفهمید و درک کنید که همین زندگی اکنون و بودن در جایی که الان هستید شما را به ان خواهد رساند.
امیدوارم خدا نعمت هایش را برایتان سرازیر کند.
رنگین کمانی به ازای هر طوفان
لبخندی زیبا به ازای هر اشک
دوستی فداکار به ازای هر مشکل
نغمه ای شیرین به ازای هر اه
و اجابتی نزدیک برای هر دعا