انجمن های تخصصی  فلش خور
روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید (/showthread.php?tid=254638)



روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 15-02-2016

حاضرید یک چیز خوشمزه درست کنید؟ البته! سس شکلات یک سس فوق‌العاده خوشمزه برای تارت‌ها، کیک‌ها، خمیر‌های هزارلا، کوکی‌های شکلاتی، بستنی، پای کرمی و حتی قاشق‌های شکلاتی است! هم سریع درست می‌شود و هم خیلی راحت است. مخصوصاً اگر از میکسر استفاده کنید.



روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید 1
مواد لازم
  • خامه غلیظ     ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)
  • شکر     ۱ قاشق سوپخوری (15 گرم)
  • شکلات تلخ     110 گرم
طرزتهیه:

1. 110 گرم شکلات را تکه‌تکه کرده و داخل غذاساز که تیغه استیل دارد، بریزید.


روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید 1

2. 1 پیمانه خامه غلیظ را برداشته و با ۱ قاشق سوپخوری شکر، روی حرارت ملایم بجوشانید.


روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید 1

3. بلافاصله خامه را داخل غذاساز بریزید. بگذارید یک دقیقه به همان حال بماند.


روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید 1

4. سپس ۳ بار آن را میکس کنید.


روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید 1

5. شکلات را از دیواره ظرف با یک قاشق پلاستیکی جمع ‌کنید و با شکلات مخلوط کنید.


روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید 1

6. 3 بار دیگر میکس کنید. تا وقتی که شکلات به خوبی آب شود، این کار را ادامه دهید. سس شکلات را داخل کاسه بریزید.


روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید 1

نکات و هشدارها

قبل از اینکه سس را روی کیک بریزید، بگذارید کیک خنک شود. سپس سس شکلات را ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

یا اینکه ۱ و ۲/۱ قاشق سوپخوری (۲۰ گرم) پودر کاکائو را بجای تکه‌های شکلات ریخته و ۲ و ۲/۱ قاشق (۳۵ گرم) شکر اضافه کنید. حرارت دهید. ۱ ساعت بگذارید بماند تا کاکائو حل شود. بعد مخلوط را هم بزنید.

اگر از شکلات سفید استفاده می‌کنید، ۲ قاشق خامه اضافه کنید و آن را داخل یک کاسه فلزی روی آب جوش قرار دهید. وقتی که آب شد، بگذارید یک دقیقه خنک شود. بقیه خامه را اضافه کرده و داخل یخچال بگذارید.

خامه را می‌توانید قبل از استفاده، به مدت ۴ ساعت در یخچال نگه‌ دارید.