امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت

#1
مواد لازم:

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 4 عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
روغن مایع یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آب جوش 90 میلی لیتر
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
آرد 1 پیمانه

مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت 1

کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با خامه برای مناسبتها و رول کردن بسیار مناسبه و اگه فقط یه بار درستش کنین مطمئن باشین دیگه هیچ وقت از قنادی کیک نمیخرین.

طرز تهیه کیک:

1. اول آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم، پودر کاکائو رو توی آب جوش خوب حل می کنیم و کنار میذاریم تا خنک شه، فر رو روی 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و میذاریم خوب گرم شه.

2. از مقدار گفته شده ی شکر، یک هشتمش رو کنار میذاریم. حالا توی یه ظرف جادار، بقیه شکر، زرده های تخم مرغ، وانیل و روغن مایع، نمک و محلول کاکائوی سرد شده رو با دور تند همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه می زنیم تا مواد حجم پیدا کنه و رنگش روشن بشه کمی.

3. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو به مایه اضافه می کنیم.

4. توی یه ظرف دیگه سفیده های تخم مرغ رو با همزن که پره هاش کاملا تمیز و خشک هست می زنیم تا کف کنه. بعد کرم تارتار رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم تا سفید بشه.

5. حالا اون شکری که کنار گذاشته بودیم رو هم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دیم تا مواد کاملا سفید و حجیم بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.

6. کمی از این سفیده زده شده رو به مخلوط زرده و کاکائو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا مواد کمی شل بشه.

7. حالا بقیه سفیده ها رو با لیسک آروم مخلوط مواد می کنیم، به صورت دورانی و در یک جهت تا پف سفیده نخوابه و در عین حال، سفیده ها هم گلوله توش نمونه.

8. قالب میان تهی 23 سانت (یا قالب گرد ساده 20 سانت دیواره بلند) رو چرب می کنیم (فقط و فقط کف قالب رو) و مواد رو داخلش می ریزیم و به فر گرم شده منتقل می کنیم و 40 تا 45 دقیقه زمان می دیم که کیک بپزه. (اگه دیواره هاش رو هم چرب کنیم بعد از پخت پفش به شدت میخوابه). اگر هم توی کیک خلال دندون زدید و دیدید وسطش هنوز خام هست، سریع روی قالب رو بدون اینکه به سطح کیک آسیب بزنید، با یه تیکه فویل بپوشونید و پنج تا ده دقیقه دیگه بذارین توی فر تا مغزش هم کامل بپزه.

9. بعد از اتمام پخت، اجازه بدین کیک 5 دقیقه در قالب بمونه و بعد برعکس روی توری بذارین تا خارج و خنک بشه.

10. بعد از خنک شدن کیک رو با دقت از عرض نصف کنید و وسطش خامه قنادی با هر چیز دیگه ای که دوست دارین بریزین.

11. بعد لایه دوم کیک رو روش قرار بدین و روی اون رو هر جوری که دوست دارین تزیین کنین.
پاسخ
آگهی
#2
قشنگ6ههععه
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ۲۰ سوپ کدبانو پسند،مناسب رمضان
Rainbow طرز تهیه رولت حلوا ^^
Big Grin طرز تهیه رولت مرغ ^^
  طرز تهیه رولت شکلاتی همراه توت‌‌فرنگی
  •° طرز تهیه رولت های خامه ای خوشمزه بدون فر °•
  پیش غذایی مناسب با قارچ .
  طرز تهيه رولت جعفري !
  طرز تهیه رولت مرغ و پنیر
  رولت کدوی کم کالری !
  طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان