انجمن های تخصصی  فلش خور
طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) (/showthread.php?tid=190127)



طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) - || Mιѕѕ α.η.т || - 03-11-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای) 1

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

دال عدس
نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم
یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز
۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب 

۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
 نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره
۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک
یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز
نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو
 ۲۰ گرم

 
طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

 
در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
 
عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
 
بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
 
هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

ارزش غذایی در یک پرس

 انرژی
 ۱۴۲ کالری
پروتئین
۵ گرم
چربی
5.8 گرم
کربوهیدرات
18.4 گرم
کلسیم
۱۷ میلیگرم
آهن
1.53 میلیگرم
فسفر
۸۹ میلیگرم
روی
۱ میلیگرم
سدیم
۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ
۲۳۱ IU
تیامین
0.8 میلیگرم
ریبوفلاوین
0.06 میلیگرم
نیاسین
0.78 میلیگرم
ویتامین ث
۱ میلیگرم

 
نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.