مواد لازم برای 1 عدد پیتزا :
![پیتزا مخلوط 1](http://www.up.vatandownload.com/images/79nyzqcq2nucwrqmqz8.jpg)
خمیر پیتزا ------------------------------ 1 عدد سایز متوسط ( 26 سانتی )
گوشت چرخ کرده ---------------------- 50 گرم
گوجه فرنگی --------------------------- 2 عدد متوسط ( پوره شده )
سوسیس ------------------------------ 2 عدد خرد شده
ژامبون مرغ یا گوشت ------------------ 3- 4 ورق خرد شده
قارچ ------------------------------------ 3 – 4 عدد خرد شده
پیاز ------------------------------------- 1 عدد متوسط ( ریز خرد شده )
فلفل دلمه ای -------------------------- 1 عدد در اندازه کوچک
سس کچاپ ---------------------------- به مقدار لازم
پنیر پیتزا -------------------------------- به مقدار لازم ( رنده شده )
نمک ، فلفل ، آویشن ------------------ به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود، بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت چیده شود و رنگ گوشت تغییر کنید .
پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید . صبر کنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود.
مقداری نمک و فلفل روی مواد بپاشید، مواد را هم بزنید و بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد، زیر تابه را خاموش کنید تا مواد سرد شود .
کف خمیر پیتزا را کمی چرب کنید، با چنگال چند جای آن را سوراخ کنید ( تا هم خمیر به کف قالب نچسبد و هم هوا از آن عبور کند و باعث جدا ماندن مواد روی خمیر از خود خمیر نشود ) .
با قلموی آشپزخانه مقداری سس کچاپ روی خمیر بمالید و آن را کف خمیر پخش کنید :
و مایه گوشتی را روی آن بریزید . با پشت قاشق مایه را روی خمیر صاف کنید و بعد سوسیس خرد شده، ژامبون و بقیه مواد خرد شده را روی آن بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید . مواد را به آرامی روی خمیر فشار دهید تا به هم بچسبند .
و در آخر مقداری فلفل و آویشن روی مواد بپاشید . دقت کنید که مواد کمی از کناره های خمیر فاصله داشته باشند تا در اثر فشاری که وارد می آورید روی قالب نریزند .
فر را از قبل با 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه روشن بگذارید تا کاملا گرم شود .
کف سینی فر را کاغذ نچسب بیندازید و پیتزا را روی آن قرار دهید. سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا مواد از حالت خامی خارج شوند .
بعد سینی را از فر خارج کنید ، تمام سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و دوباره داخل فر بگذارید.
این بار 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی پیتزا کاملا برشته شود . بهتر است درجه فر را کمتر کنید تا پنیر نسوزد .
و بعد دوباره کمی فلفل و آویشن روی پیتزا بپاشید و سرو کنید .
![پیتزا مخلوط 1](http://www.up.vatandownload.com/images/79nyzqcq2nucwrqmqz8.jpg)
خمیر پیتزا ------------------------------ 1 عدد سایز متوسط ( 26 سانتی )
گوشت چرخ کرده ---------------------- 50 گرم
گوجه فرنگی --------------------------- 2 عدد متوسط ( پوره شده )
سوسیس ------------------------------ 2 عدد خرد شده
ژامبون مرغ یا گوشت ------------------ 3- 4 ورق خرد شده
قارچ ------------------------------------ 3 – 4 عدد خرد شده
پیاز ------------------------------------- 1 عدد متوسط ( ریز خرد شده )
فلفل دلمه ای -------------------------- 1 عدد در اندازه کوچک
سس کچاپ ---------------------------- به مقدار لازم
پنیر پیتزا -------------------------------- به مقدار لازم ( رنده شده )
نمک ، فلفل ، آویشن ------------------ به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود، بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت چیده شود و رنگ گوشت تغییر کنید .
پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید . صبر کنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود.
مقداری نمک و فلفل روی مواد بپاشید، مواد را هم بزنید و بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد، زیر تابه را خاموش کنید تا مواد سرد شود .
کف خمیر پیتزا را کمی چرب کنید، با چنگال چند جای آن را سوراخ کنید ( تا هم خمیر به کف قالب نچسبد و هم هوا از آن عبور کند و باعث جدا ماندن مواد روی خمیر از خود خمیر نشود ) .
با قلموی آشپزخانه مقداری سس کچاپ روی خمیر بمالید و آن را کف خمیر پخش کنید :
و مایه گوشتی را روی آن بریزید . با پشت قاشق مایه را روی خمیر صاف کنید و بعد سوسیس خرد شده، ژامبون و بقیه مواد خرد شده را روی آن بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید . مواد را به آرامی روی خمیر فشار دهید تا به هم بچسبند .
و در آخر مقداری فلفل و آویشن روی مواد بپاشید . دقت کنید که مواد کمی از کناره های خمیر فاصله داشته باشند تا در اثر فشاری که وارد می آورید روی قالب نریزند .
فر را از قبل با 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه روشن بگذارید تا کاملا گرم شود .
کف سینی فر را کاغذ نچسب بیندازید و پیتزا را روی آن قرار دهید. سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا مواد از حالت خامی خارج شوند .
بعد سینی را از فر خارج کنید ، تمام سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و دوباره داخل فر بگذارید.
این بار 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی پیتزا کاملا برشته شود . بهتر است درجه فر را کمتر کنید تا پنیر نسوزد .
و بعد دوباره کمی فلفل و آویشن روی پیتزا بپاشید و سرو کنید .