![]() |
پیتزا مخلوط - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیتزا مخلوط (/showthread.php?tid=16635) |
پیتزا مخلوط - ♥ هومن♥ - 03-09-2012 مواد لازم برای 1 عدد پیتزا : ![]() خمیر پیتزا ------------------------------ 1 عدد سایز متوسط ( 26 سانتی ) گوشت چرخ کرده ---------------------- 50 گرم گوجه فرنگی --------------------------- 2 عدد متوسط ( پوره شده ) سوسیس ------------------------------ 2 عدد خرد شده ژامبون مرغ یا گوشت ------------------ 3- 4 ورق خرد شده قارچ ------------------------------------ 3 – 4 عدد خرد شده پیاز ------------------------------------- 1 عدد متوسط ( ریز خرد شده ) فلفل دلمه ای -------------------------- 1 عدد در اندازه کوچک سس کچاپ ---------------------------- به مقدار لازم پنیر پیتزا -------------------------------- به مقدار لازم ( رنده شده ) نمک ، فلفل ، آویشن ------------------ به مقدار لازم طرز تهیه : پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود، بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت چیده شود و رنگ گوشت تغییر کنید . پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید . صبر کنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود. مقداری نمک و فلفل روی مواد بپاشید، مواد را هم بزنید و بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد، زیر تابه را خاموش کنید تا مواد سرد شود . کف خمیر پیتزا را کمی چرب کنید، با چنگال چند جای آن را سوراخ کنید ( تا هم خمیر به کف قالب نچسبد و هم هوا از آن عبور کند و باعث جدا ماندن مواد روی خمیر از خود خمیر نشود ) . با قلموی آشپزخانه مقداری سس کچاپ روی خمیر بمالید و آن را کف خمیر پخش کنید : و مایه گوشتی را روی آن بریزید . با پشت قاشق مایه را روی خمیر صاف کنید و بعد سوسیس خرد شده، ژامبون و بقیه مواد خرد شده را روی آن بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید . مواد را به آرامی روی خمیر فشار دهید تا به هم بچسبند . و در آخر مقداری فلفل و آویشن روی مواد بپاشید . دقت کنید که مواد کمی از کناره های خمیر فاصله داشته باشند تا در اثر فشاری که وارد می آورید روی قالب نریزند . فر را از قبل با 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه روشن بگذارید تا کاملا گرم شود . کف سینی فر را کاغذ نچسب بیندازید و پیتزا را روی آن قرار دهید. سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا مواد از حالت خامی خارج شوند . بعد سینی را از فر خارج کنید ، تمام سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و دوباره داخل فر بگذارید. این بار 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی پیتزا کاملا برشته شود . بهتر است درجه فر را کمتر کنید تا پنیر نسوزد . و بعد دوباره کمی فلفل و آویشن روی پیتزا بپاشید و سرو کنید . |