امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی اوزون برون

#1
ماهی اوزون برون : ۲ کیلو
آب : ۱.۵ لیتر
برگ بو : ۳ عدد
میخک : ۳ عدد
فلفل : ۳ عدد
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
سرکه : ۰.۲۵ فنجان
ماهی را با آب و نمک و فلفل و برگ بو و سرکه و میخک می*گذاریم روی آتش تا جوش آید.شعله آتش را کم می*کنیم و در قابلمه را محکم می*بندیم و می*گذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملاً به خورد ماهی برود.از قابلمه بیرون آورده پوست آن را غلافی در می*آوریم، گوشت آن را بدون تیغ بزرگ در دیس به دلخواه خود قرار می*دهیم و می*گذاریم سرد بشود.با مایونز سرد تزئین می*کنیم و سرو می*کنیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط shrvin
آگهی
#2
خوب موفقی
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ماهی با چیپس بریتانیایی
  لازانیا ماهی
  طرز تهیه ماهی قزل‌آلا کبابی
  قلیه ماهی
  پیش‌ غذای فوری؛ بادمجان و تن ماهی
  دستور تهیه و پخت استیک شیر ماهی
  فوت و فن‌های خرید و طبخ ماهی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان