19-10-2014، 16:10
قلیه ماهی
مواد لازم :
ماهي پوست گرفته و پاك شده(شوريده- سنگسر- هامور)— يك كيلو
سير —- يك بوته
سبزي( گشنيز و شنبليله) —– 300 گرم
تمرهندي —- يك بسته
پياز — يك عدد متوسط
زردچوبه و نمك —- به قدر دلخواه
پودر فلفل قرمز —- يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي —– يك قاشق غذا خوري يا يك فنجان آب گوجه فرنگي
طرز تهيه :
ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.
مواد لازم :
ماهي پوست گرفته و پاك شده(شوريده- سنگسر- هامور)— يك كيلو
سير —- يك بوته
سبزي( گشنيز و شنبليله) —– 300 گرم
تمرهندي —- يك بسته
پياز — يك عدد متوسط
زردچوبه و نمك —- به قدر دلخواه
پودر فلفل قرمز —- يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي —– يك قاشق غذا خوري يا يك فنجان آب گوجه فرنگي
طرز تهيه :
ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.