امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز پخت ماهی به روش فرانسوی

#1
طرز پخت ماهی به روش فرانسوی 1
مواد لازم




مواد لازم

مقدار




‏ماهی

نیم کیلو




تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ

٢ ‏عدد




‏آرد سوخاری

١ پیمانه




آب*لیمو

نصف استکان




زردچوبه و روغن

به مقدار لازم




آب زعفران

١ ‏قاشق سوپ*خوری




نمک و فلفل

به مقدار لازم


طرز تهیه

‏ابتدا تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها را در ظرفی شکسته و خوب هم می*زنیم. سپس نمک، آب*لیمو، ادویه و زعفران را به آن اضافه می*کنیم. ماهی*ها را شسته و به قسمت*های متوسط برش ‏می*دهیم | نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت|. آب ماهی*ها را با پارچه تمیزی گرفته و ‏در مخلوط تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ و موادمان خوب می غلطانیم و می*گذاریم تا حدود ٢٠ ‏دقیقه در مواد بماند. سپس ماهی*ها را از مواد درآورده و درون ظرف پودر سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ با شعله کم سرخ می*نماییم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  طرز تهیه فینگر فود گوژر فرانسوی
  طرز تهیه “فرنچ تست” فرانسوی مخصوص صبحانه
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ماهی با چیپس بریتانیایی
  لازانیا ماهی
  نان تست فرانسوی با موز شکلاتی
  طرز تهیه ماهی قزل‌آلا کبابی
  قلیه ماهی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان