طرز پخت ماهی به روش فرانسوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز پخت ماهی به روش فرانسوی (/showthread.php?tid=154012) |
طرز پخت ماهی به روش فرانسوی - ✘v!☻lent girl✘ - 07-08-2014 مواد لازم مواد لازم مقدار ماهی نیم کیلو تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ ٢ عدد آرد سوخاری ١ پیمانه آب*لیمو نصف استکان زردچوبه و روغن به مقدار لازم آب زعفران ١ قاشق سوپ*خوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ*ها را در ظرفی شکسته و خوب هم می*زنیم. سپس نمک، آب*لیمو، ادویه و زعفران را به آن اضافه می*کنیم. ماهی*ها را شسته و به قسمت*های متوسط برش می*دهیم | نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت|. آب ماهی*ها را با پارچه تمیزی گرفته و در مخلوط تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ و موادمان خوب می غلطانیم و می*گذاریم تا حدود ٢٠ دقیقه در مواد بماند. سپس ماهی*ها را از مواد درآورده و درون ظرف پودر سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ با شعله کم سرخ می*نماییم |