انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز پخت ماهی به روش فرانسوی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز پخت ماهی به روش فرانسوی (/showthread.php?tid=154012)



طرز پخت ماهی به روش فرانسوی - ✘v!☻lent girl✘ - 07-08-2014

طرز پخت ماهی به روش فرانسوی 1
مواد لازم




مواد لازم

مقدار




‏ماهی

نیم کیلو




تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ

٢ ‏عدد




‏آرد سوخاری

١ پیمانه




آب*لیمو

نصف استکان




زردچوبه و روغن

به مقدار لازم




آب زعفران

١ ‏قاشق سوپ*خوری




نمک و فلفل

به مقدار لازم


طرز تهیه

‏ابتدا تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ*ها را در ظرفی شکسته و خوب هم می*زنیم. سپس نمک، آب*لیمو، ادویه و زعفران را به آن اضافه می*کنیم. ماهی*ها را شسته و به قسمت*های متوسط برش ‏می*دهیم | نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت|. آب ماهی*ها را با پارچه تمیزی گرفته و ‏در مخلوط تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ و موادمان خوب می غلطانیم و می*گذاریم تا حدود ٢٠ ‏دقیقه در مواد بماند. سپس ماهی*ها را از مواد درآورده و درون ظرف پودر سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ با شعله کم سرخ می*نماییم