07-08-2014، 17:30
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
ماهی گوشتی بدون تیغ
نیم کیلو
2
تمبر هندی آب شده
نصف پیمانه
3
گشنیز ریز شده
٣ پیمانه
4
فلفل سبز
به مقدار لازم
5
پیاز
١ عدد بزرگ
6
سیر
١٠ حبه
7
ادویه*ی کاری
به مقدار لازم
8
نمک و فلفل
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
ماهی را شسته، خردکرده و در روغن همراه با پیاز خردشده سرخ نمایید. سپس گشنیز خردشده و سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ادویه اضافه کرده و سرخ*کنید. تمبر هندی آب کرده را با نصف لیوان آب جوشیده روی ماهی ریخته و با شعله کم در قابلمه را بگذارید تا غذایتان جا بیفتد. این غذا را می*توانید هم با نان و هم با برنج سرو نمایید.
مواد لازم
مقدار
1
ماهی گوشتی بدون تیغ
نیم کیلو
2
تمبر هندی آب شده
نصف پیمانه
3
گشنیز ریز شده
٣ پیمانه
4
فلفل سبز
به مقدار لازم
5
پیاز
١ عدد بزرگ
6
سیر
١٠ حبه
7
ادویه*ی کاری
به مقدار لازم
8
نمک و فلفل
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
ماهی را شسته، خردکرده و در روغن همراه با پیاز خردشده سرخ نمایید. سپس گشنیز خردشده و سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ادویه اضافه کرده و سرخ*کنید. تمبر هندی آب کرده را با نصف لیوان آب جوشیده روی ماهی ریخته و با شعله کم در قابلمه را بگذارید تا غذایتان جا بیفتد. این غذا را می*توانید هم با نان و هم با برنج سرو نمایید.