امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خــــــورآک مُرغ مجلسی

#1
نقل قول: خــــــورآک مُرغ مجلسی 1




مواد لازم:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خــــــورآک مُرغ مجلسی 1

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربی*های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.نمک،* فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره*ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف

مورد نظر بچینید.پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و

سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ

خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ*ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات:


۱)
همیشه چربی*های مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می*آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.



۲)
همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش*های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق می*گردد.



۳)
در صورت دلخواه می*توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم*های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.



۴)
یادآوری می*نماید نمک گوشت*های سفید ابتدای طبخ اضافه می*گردددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.


۵)
اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.
پاسخ
آگهی
#2
تکراریه
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
Rainbow طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین
  طرز تهیه دسر مجلسی هانیسکو
  طرز تهیه نخود پلوی مجلسی و خوشمزه
  دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)
  خوراکی مجلسی با گوشت گوساله
  طرز تهیه کیک شکلاتی کلاسیک,خوشمزه و مجلسی
  خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی ها

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان