امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی تر اتریشی

#1
مواد اولیه :

*کیک اسفنجی شکلاتی ۴۰×۳۰ یک عدد
*خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
*پودر ژلاتین ۱۰ گرم
*شیر ۱۲۵ میلی‌لیتر
*طعم‌دهنده نسکافه یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کیک اسفنجی را داخل قالب دور گیر قرار می‌دهیم یا این‌که اطراف کیک را با فویل کلفت به ارتفاع ۱۰ سانتی‌متر محکم می‌بندیم. ژلاتین را روی شیر پاشیده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شیر گرم شده و ژلاتین در آن حل شود. (توجه داشته باشید که مرتب هم می‌زنیم و اگر شیر بجوشد، ژلاتین بریده شده و مایه خراب می‌شود). شیر را کم‌کم به خامه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم مخلوط را روی کیک ریخته و سطح روی آن را صاف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه کیک را در یخچال می‌گذاریم تا ببندد. پس از بستن قالب را جدا کرده و طعم‌دهنده نسکافه را با قیف روی شیرینی ریخته و با پالت پخش می‌کنیم بعد با چاقو به اندازه دلخواه شیرینی را برش می‌زنیم.

نکته:

بهتر است ارتفاع کیک بیش از سه سانتی‌متر نباشد.

می‌توانید به جای طعم‌دهنده نسکافه از انواع بریلو رنگی استفاده کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ashpaziema.com/wp-content/uploads/2012/06/keik-tar-otrish.jpg
YOU EITHER DIE A HERO OR YOU LIVE LONG ENOUGH TO SEE YOURSELF BECOME THE VILLAIN

شیرینی تر اتریشی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ALA
آگهی
#2
Heart
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج
  طرز تهیه شیرینی توت بادامی خوشمزه
  شیرینی کشمشی و طرز تهیه آن
  طرز تهیه شیرینی شادی مدرن
  طرز تهیه شیرینی نازک
  طرز تهیه شیرینی خرمای شکلاتی
  شیرینی پفکی نارگیلی
  طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان