انجمن های تخصصی  فلش خور
شیرینی تر اتریشی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: شیرینی تر اتریشی (/showthread.php?tid=10744)



شیرینی تر اتریشی - Mahdi m.g - 30-06-2012

مواد اولیه :

*کیک اسفنجی شکلاتی ۴۰×۳۰ یک عدد
*خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
*پودر ژلاتین ۱۰ گرم
*شیر ۱۲۵ میلی‌لیتر
*طعم‌دهنده نسکافه یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کیک اسفنجی را داخل قالب دور گیر قرار می‌دهیم یا این‌که اطراف کیک را با فویل کلفت به ارتفاع ۱۰ سانتی‌متر محکم می‌بندیم. ژلاتین را روی شیر پاشیده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شیر گرم شده و ژلاتین در آن حل شود. (توجه داشته باشید که مرتب هم می‌زنیم و اگر شیر بجوشد، ژلاتین بریده شده و مایه خراب می‌شود). شیر را کم‌کم به خامه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم مخلوط را روی کیک ریخته و سطح روی آن را صاف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه کیک را در یخچال می‌گذاریم تا ببندد. پس از بستن قالب را جدا کرده و طعم‌دهنده نسکافه را با قیف روی شیرینی ریخته و با پالت پخش می‌کنیم بعد با چاقو به اندازه دلخواه شیرینی را برش می‌زنیم.

نکته:

بهتر است ارتفاع کیک بیش از سه سانتی‌متر نباشد.

می‌توانید به جای طعم‌دهنده نسکافه از انواع بریلو رنگی استفاده کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ashpaziema.com/wp-content/uploads/2012/06/keik-tar-otrish.jpg


RE: شیرینی تر اتریشی - شهلاخانم - 05-10-2012

Heart