26-02-2012، 18:22
شما ادعا می کنی
کوروش ذوالقرنین نبوده و پیامبر هم نیست
ایا مدرکی برای این که کوروش پیامبر نبوده داری؟
کوروش ذوالقرنین نبوده و پیامبر هم نیست
ایا مدرکی برای این که کوروش پیامبر نبوده داری؟
|
چرا کوروش کبير ذوالقرنين است؟ |
|||||
26-02-2012، 18:22
شما ادعا می کنی
کوروش ذوالقرنین نبوده و پیامبر هم نیست ایا مدرکی برای این که کوروش پیامبر نبوده داری؟
26-02-2012، 19:34
چرا همه میدونیم که زردشت خضر ابراهیم موسی و خیلیهای دیگه پیامبر بودند اینو مردم تو کل تاریخ میدونستند و تو قران هم اسم اینا آورده شده
ولی در مورد کوروش چطور همین 50 سال پیش کشف شده که پیامبر بوده؟ یک کتاب قبل از آن نمیتونی پیدا کنی که نوشته باشه کوروش پیامبر بوده در ضمن اون خصوصیاتی که تو قران برای ذوالقرنین آورده شده به خیلیها میخوره تازه زمان مشخصی رو نگفته که ذوالقرنین مال کدام زمانه تو تورات هم همینجوریه از اون گذشته تو قران نوشته که ذوالقرنین از غرب به لیدی میاد ولی کوروش از جنوب وارد لیدی میشه در کل ادعای چنین مساله ای خیلی سخته از همه اینها گذشته اونی که همچین ادعایی میکنه باید مدارک خدشه ناپذیری بیاره
26-02-2012، 20:19
شهید مطهری یه مطلبی درباره همین ذوالقرنین گفته بود
که من اون نوشته رو یادم نیست میشه ایه عربی که در قران هست که نوشته کوروش از غرب به لیدی میاد بنویسید چون من از ایه 83 تا 99 سوره کهف رو خوندم متوجه همچین چیزی نشدم
26-02-2012، 21:03
از شرق از شرق اونجارو تصحیح میکنم منظورم از شرقه
آیه عربیشو نمیدونم اول صفحه رو نگام کنی میبینی چی نوشته اول به محلی میره که خورشید در آن غروب میکند (منظور لیدی) یعنی به غرب میره در حالی که کوروش از جنوب وارد لیدی میشه
26-02-2012، 21:11
کوروش پیامبر نبوده اما یه پاشاه خیلی خوب و مردم دوست بوده
الحق و و انصاف مگه تو قران چی نوشته ؟
نوشته یکی میره غرب بع میاد میره شرق یه سد میسازه مردم از دست یاجوج ماجوج راحت میشن آخه چطور میشه آدم از این جملات به این نتیجه رسیده یاشه که این همون کوروشه من عقیده دیگه ای دارم ولی به احترام ارزشهای ایرانی دوستان نمی تونم چیزی بگم
26-02-2012، 21:43
فکر کنم منظور تو ایه 90 هست
که معنیش این هست معنی ایه 90: تا به مکان برامدن افتاب رسید دید بر قومی طلوع می کند که غیر از پرتو ان برایشان هیچ پوششی قرار نداده ایم از کجا نتیجه گرفتی که این ( لیدی) هست ؟ بعد از شرق میاد نه غرب
26-02-2012، 21:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2012، 22:14، توسط FARID.SHOMPET.)
![]() ![]() ![]() اورمان کم تر ګاف بده. و لطفا بګو کدوم ایه رو میګی ما هم در جریان باشیم. چون معنی و مفهومی که شما اشاره کردی مربوط به ایه ۹۰ است. این اجوج مجوجش کو؟؟؟؟ من نمی دونم کجا نوشته راهنمایی کنید. ![]() این اجوج مجوجش کو؟؟؟؟ من نمی دونم کجا نوشته راهنمایی کنید. ![]()
26-02-2012، 21:52
نظر تو چیه فرید ؟
یهنی این همون ( لیدی ) هست
26-02-2012، 21:56
نه من نشانه ای از لیدی نمی بینم. باور کنید نمی دونم از لیدی از کجا امده توی معنی ای که ایشون میګن.
من نه میتونم بګم کورش پیامبر است و نه می تونم بګم نیست. چون فقط میشه حدث زد تا این که بریم اون دنیا. | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|