25-02-2012، 23:05
نقل قول: محض اطلاع و ياد آوري بسياري از روحانيون ديني كوروش رو به عنوان ذولقرنين معرفي كردنایجا بحث تاریخ فقط مدارک تاریخی بدرد میخوره
من از تاريخ اطلاعات زيادي ندارم پس از شركت در ادامه ي اين بحث خود داري ميكنم
|
چرا کوروش کبير ذوالقرنين است؟ |
||||||||||||||
25-02-2012، 23:05
نقل قول: محض اطلاع و ياد آوري بسياري از روحانيون ديني كوروش رو به عنوان ذولقرنين معرفي كردنایجا بحث تاریخ فقط مدارک تاریخی بدرد میخوره
26-02-2012، 12:57
[quote='اورمان' pid='46395' dateline='1330198743']
نقل قول: خوب همین دیگه اگه همسرتون اینجا بودند ما میتونستیم حرف همو بفهمیم ولی شما چون تخصص کافی ندارین فقط بلدین حال بگیرین همین شما خیالت راحت من اگه تو چیزی تردید داشته باشم باهاش حرف میزنم شما درموردکوروش اون حرفو زدین منم روش دارم بحث میکنم دعوایی درکار نیست که حال گیریم باشه مطمئن باشین من دارم با شیوه اینجا پیش میرم اگر یه تاپیک فان بود رفتارم تغییر میکرد
26-02-2012، 14:40
باشه هروقت خواستی یه ساعتی بگو بیام بحث کنیم ببینیم واقعا جریان کوروش یا کل هخامنشیان و تاریخ قبل از اسلام ایران چه جوری بوده
26-02-2012، 14:49
وایییییییییییییییییییییییییییییییی
باز اغاز نکن اورمان جان. در یک جمله خلاصه بکن و به ایشون هم بګو که شما اندیشه میکنی در مورد بعضی چیز های تاریخ باستانمان اقرار شده و تمام.
فرید اقرار نه اغراق
تو آبروی منو همه جا میبری (شوخی بودا باز نری اخراجم کنی) آخه من چیکار کنم از دستت پسر من یک منتقدم تاریخو نقد میکنم ایراداتشو در میارم و دوستانی که ایراداتو قبول نمیکنن ازشون میخوام سند ومدرک بیارن همین شاید حق با من باشه شاید حق با دوستان ولی در کل قصد و غرضی تو کارم نیست کلا کسی هستم که متفاوت با دیگران به مساله نگاه میکنم باور کنید فقط در مورد تاریخ نیستا کل زندگی من همینه متفاوته
26-02-2012، 15:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2012، 15:37، توسط FARID.SHOMPET.)
راستش من عرب نیستم به همین دلیل اغرار رو این جوری می نویسم(اقرار) (البته دلیل اصلیش تند تایپ کردنم است که مجال دیکته درست داشتن نمیده)
نقل قول: تو آبروی منو همه جا میبری (شوخی بودا باز نری اخراجم کنی)من اخراج کنم؟؟؟؟ من که الکی کسی رو اخراج نمی کنم اون دفعه شما دو روز اخراج بودی چون که خودت می دونی(یک واژه ترکی به کار برده بودی که فوحش به حساب میامد البته خودت که می ګفتی می خواستی به عنوان شوخی به یکی از دوستان پیام بفرستی که چون زیاد با اینترنت اشنا نیستی پیامت امد روی تاپيک)
26-02-2012، 17:50
نقل قول: راستش من عرب نیستم به همین دلیل اغرار رو این جوری می نویسم(اقرار) فرییییییید تو چرا اینقدر منو میخندونی؟ اغرار چیه؟ کلمه جدیدیه؟ اغراق پسر اغراق
26-02-2012، 18:01
فرید کاف دادی
اقا اورمان جواب منو ندادی
26-02-2012، 18:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2012، 18:41، توسط FARID.SHOMPET.)
راست میګی ها اصلا هوشم سر جاش نبود. ګاف دادم قبول. ولی تو هم کم ګاف ندادی.
26-02-2012، 18:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2012، 18:41، توسط FARID.SHOMPET.)
ببخشید علی جان جواب چی؟
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|