22-07-2012، 11:14
اتهام بی خود بی خود هم نه
دست کم اغاز گر جنگ جهانی دوم
|
کشتار المانها توسط لهستان-سخنرانی هیتلر |
|||||||||||||||||
22-07-2012، 11:14
اتهام بی خود بی خود هم نه
22-07-2012، 11:22
معلومه هیتلر هم حقی داشته که اقدامی انجام دهد.
غربیان ودر عامه کتاب ها حتی کتب درسی به این موضوع اشاره نکردن. حتی کتابی که امروز من در این مورد خوندم این قضیه رو ساختگی ونمایشی توسط آلمان ها خوانده بود. ولی من یقین دارم که لهستانی ها ودولت فاسدشون همچین کاری کرده بودن.
22-07-2012، 11:31
دقيقا درسته من كه طرفدار هيتلر بودم وشكست اونا در برابر روسيه اي ها يك بد شانسي واقعي بود كه البته اگر يكم استراتژيكي تر حمله ميكردن حتما برنده ميشدند
22-07-2012، 11:34
جناب اینجا بحث روس ها نیست.
مسئله اینجا جنگ سال 1939 است.که روس ها ضد هیتلر کاری نکردن وباهاش همکاری هم کردند.
22-07-2012، 12:29
روسیه تقریبا شکست ناپذیر بوده و هست
زمانی ناپلئون با 550 هزار سرباز شکست خورد معلوم بود تصرف روسیه سخت چون کی شکست خورد؟ ناپلئون بزرگترین و باهوش ترین ژنرال دنیا که هنوز تاکتیک ها نظامی اش رو توی بزرگترین دانشگاه های افسری جهان اموزش می دهند مسلما دوستی با روس ها از دشمنی با اون ها بهتره
22-07-2012، 12:39
اگه تاکتیک های بیسمارک رو بخونید می فهمید چطور میشه روسیه رو شکست داد به علاوه اروزه روسیه وسعت قدیمش را ندارد.
از بحث منحرف نشیم.بحث روسیه نیست. ولی این تایپیک واون مقاله ویکیپدیا خیلی مفید بود وخیلی به اطلاعاتم کمک کرد.
23-11-2012، 2:44
درود بر پدر معنویم هیتلر!
03-01-2013، 20:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-01-2013، 20:19، توسط someonegreat2.)
HITLER HAR KE BOOD LAQAL DROQ GU NBOD
Tod england viVa duthland
03-01-2013، 21:01
13-02-2013، 2:37
با سلام
براي نوشتن مقاله خيلي مفصلي راجع به جنگ جهاني دوم از چه جاهايي كه سر در نياوردم براي منابع و عكس؟ حالا هم كه سر اين سايت شما در آوردم دوستان و عزيزان و سروران گرامي خيلي لطف و محبت مي كنيد اگر اين دوست حقيرتون رو در اينراه ياري كنيد و اگه مطلب و عكس هاي جالبي در اين زمينه داريد خوشحال ميشم لينكي از اون و يا خود عكس و مطلب رو طوري كه زياد باعث زحمتتون نشه به ايميلم ارسال كنيد ميدونم قرار دادن ايميل در پست ممنوع است مديران عزيز خواهش ميكنم اين يك مورد رو نديده بگيريد چون نيت خيري در اون هست و فقط هدف كسب منابع بيشتر براي اين موضوع و در كل قضاوتي درست تر و واقعي تر در مورد اين واقعه تاريخي است اگر هم دوست داشتين يك نسخه اونم در اختيارتون ميذارم در سايت قرار بدين البته اگه بنظرتون خوب اومد.... با سپاس فراوان.... شهريار.ب زمستان 91 shahram80p@yahoo.com | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|