29-06-2021، 15:05
میدونید چیہ؟
بعضی وقتا دوس دارم ک بتونم زمان رو ب عقب برگردونم تا دیگ اشتباہ نکنم
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-06-2021، 15:05
میدونید چیہ؟
29-06-2021، 16:07
واسم اهنگ رویا از تهی [خواننده موردم علاقم] فرستاد گف من با این اهنگ فق یاد تو میفتم و اینقد قشنگ حرف زد تو حالت پنچر بودنم بخاطر ۱۰ تیر خنده رو لبم اورد ،مرسی دختر جان ** مرسی قشنگم :}
29-06-2021، 17:34
مسِ زراندوده همه این ها.
تشنه توجّه اند.
29-06-2021، 19:27
شما باعث شدین اسم دهه هشتاد بد در بره._.
گودزیلاااااا
29-06-2021، 19:42
احسنت
29-06-2021، 20:47
حس نمیکنین فلش مسموم شده
موجش کلا منفی شده دیگه هیچ ذوقی واسه اومدن بهش نداریم بیایم اینجا بگیم بخندیم کل کل کنیم، قربون صدقه بریم، دیوونه بازی در بیاریم خیلی خیلی وایب منفی میگیرم از اینجا چندوقته دنبال دعوا و جر و بحث نیستم واقعا اگه با دعوا درست میشد این چند ماه باید درست میشد طرف کسی هم نیستم چون واقعا جریانو نفهمیدم یعنی کامل شنیدم ولی اینقدر پیچیده و درهم بود هیچی نفهمیدم حرفم اینه... ماها هممون انسانیم هیچ تمایزی باهم نداریم جز تفاوت سن و تحصیلات که البته ربطی به درک و فهم و شعور نداره هیچ انسانی کامل نیست بلاتشبیه پیامبرامونم هیچ وقت ادعای انسان کامل و بدون نقص بودنو نکردن... بیاین قبول کنیم یه جاهایی اشتباه کردیم یه جاهایی کوتاه نیومدیم و این موضوع ودعوای بیخودو کش دادیم به اشتباه.... شاید سرمنشا این دعوا یه چیز اشتباه بوده یه سوتفاهم یا هرچی که من نمیدونم بیاین بگیم از الان به بعد همه چیو فراموش میکنیم همه چیو بن شدنا و تیکه ها زیر آبی ها کوتاه نیومدن و هرچی دیگه که کینه دوختین تو قلبتون...بگیم از الان به بعد هیچ کاری بهم نداریم انگار همو نمیشناسیم انگار تازه آشنا شدیم یه جا باید این دعوای مسخره و کسالت آور تموم شه فضا باید مثبت شه حال همه خوب شه بازم میگم دنبال دعوا نیستم و دو روز دیگه کنکور دارم و واقعا بیکار نیستم بیام شر درست کنم واقعا حالم خیلی بد بود که اومدم نوشتم... به حرفام فکر کنید همین(:
29-06-2021، 22:08
بخاطر اون پیامی ک تو تایپک ی جمله ب خودت بگو؟
بخاطر من گفت تا ۱۰ تیر نمیاد؟ منو مجبور کرد نیام؟ هنوزم اینجور رفیقایی پیدا میشه؟ نمیدونم چی بگم ارزش داشت واسم ،مرسی ک هستی :}
اعلام کردیم این موضوع جای کل کل نیست. اگر انتقادی دارید می تونید به من پ.خ بدید با ارسال مستندات، و از کلی گویی خودداری کنید.
با متخلفین برخورد شد. با سپاس.
30-06-2021، 16:28
زشته یه نفر رو احمق فرض کنیم
به شعور ادما توهین نکنیم شاید اون بدونه ولی به روت نیاره و احمقانه چشاشو ببنده بگه بیخیال همه چی
01-07-2021، 0:22
مخاطب داره
لطفا پاک نکنین. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://uupload.ir/view/195434971_3953881601404113_662716996853031748_n_1pkd.mp4/
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|