19-06-2021، 15:37
ھر چی باشم آدم عوضی نیستم دیگ
البتہ شما حق دارید ...
البتہ شما حق دارید ...
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
19-06-2021، 15:37
ھر چی باشم آدم عوضی نیستم دیگ
البتہ شما حق دارید ...
19-06-2021، 16:53
مرسی که باعث شدی رشدکنم وبهترین ها روکنارت تجربه کنم
میدونی مشکل چیه؟!
مشکل اینه تو و ادمایی مثل تو حرف هایی که بیان میکنن رو مزه مزه نمیکنن یا حتی هیچ وقت تجربش نمیکنن و نمیفهمن چقدر اون حرف وجود ادمو به درد میاره نمیفهمن که زندگی ادمو به گند میکشن نمیفهمن که دنیای ادمو برای یه مدت سیاه میکه و خیلیییی نمیفهمن های دیگه میدونی دیگه الان نیازی نیست به عذر خواهی یا از این گروه جملت نیاز به تغییره + و راستی بود یا نبود من تو زندگیت هیچ فرقی نداره
19-06-2021، 19:32
فصل ها یکی پس از دیگری عوض می شوند. جای آلو را خرما گرفته است. اما دلتنگی همان دلتنگی است که از کنارم جُم نخورده است... از اینا
ولی دلم برات تنگ شده
21-06-2021، 14:11
چرا چیزی که از بقیه انتظار داری رو از خودت انتظار نداری؟
حرفی داشته باشیم تو رو خودشون میزنم تاروفی نیستم..
. . ولی اینو میخام ب یکی بگم ک یه زمان تو همین فلشخور بود.. ولی خبر پیدا کردم فوت کرده.. داداش شرمنده ک انقد بی معرفت بودم خبر ازت نگرفتم.... دلمون برات تنگ شده.. البته این دنیام جا باحالی نبوده و نی ازین لحاظ راحت شدی.. ولی اینکه دیگه نیسی جبران گذشته رو بکنیم خیلی پشیمونم و دلتنگ.. روحت شاد رفیق
21-06-2021، 21:00
دلم برات تنگشد خیلی بدی
21-06-2021، 21:31
میدونی فک میکردم خیلی بچه ای
تا اینکه وقتی رمانمو سپاس زدی و گفتی منم تو رمانت بیار و منم گفتم نه بعد سپاستو برداشتی مطمن شدم!
21-06-2021، 22:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-06-2021، 22:06، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
و
فکر میکردم خیلی باهوشی چون کسایی که مث تو خودشونو باهوش جلوه میکنن به یه هزارتو مثل من اهمیت نمیدن،ولی نه! میخواستی از هزارتو رد شی،ولی بلد نبودی چجوری اومدی زمینو بکنی،و دوستامو ازم بگیری،ادامه دادی و فهمیدی که به سنگ خوردی شاید من شخصیت منفی این داستان باشم ولی مثل تو از دوستام به عنوان یه سلاح استفاده نکردم(; #Luck And Load
21-06-2021، 22:54
از دیشب که گفتی حال مادرت خوب نیست به خاطرت ناراحت شدم منتها نمیتونم بهت پیام بدم.امیدوارم بخونیش
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|