14-06-2021، 20:24
اینجا جمهوری اسلامی ایران نیست که با چاپلوسی بری بالا!
اینجوری فقط خودتو میبری زیر سوال...
|
یه چیزی به یکی از اعضای فلشخور بگو به صورت ناشناس(نسخه2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-06-2021، 20:24
اینجا جمهوری اسلامی ایران نیست که با چاپلوسی بری بالا!
14-06-2021، 20:31
ھہ
در حقانیت من ھمین بس کہ داری دست و پا میزنی تا شخصیتمو لہ کنی اما کور خوندی
14-06-2021، 21:14
تو این سن دوست صمیمی پیدا کردن سخت شده
ولی ثابت کردی غیرممکن نیست
15-06-2021، 10:43
میدونم
راحت شدی دلت خنک شد از اینکه منو نابود کردی حالا خوشحال باش ولی،من هنوز میتونم کارای دیگه ای انجام بدم تو منو پیش دوستام سرشکسته کردی منو ضایع کردی برای نابودی من قاطی بقیه اعضا شدی تو توی این مدت فقط یه سیاه لشکر بودی (: اگه من نبودم هیچکدم از این اتفاقا نمیفتاد من برای دوستام هر کاری کردم تو موقعیت های زیادی برای ضربه زدن به من بدست آوردی و من نمیتونستم کاری انجام بدم چون میترسیدم دوستام رو از دست بدم و اونا از من یه چیز دیگه فکر کنن ولی الان دیگه نه من برای دوستام هر چیزی بودم،یه افسر نازی،یه اندروید مهربون،یک خیال پرداز دیوونه ولی مغز من اجازه نمیداد من قانون خودم رو بشکنم من تبدیل به یک شخصیت منفی شدم تا جلوی تو رو بگیرم من ثابت کردم که دشمن همجنسگراییم ولی دلیلی نداشتم و همین باعث نابودی من میشد! من من یه ادم معمولی نبودم! صبح تا شب پرچم ایلومیناتی رو کاغذ میکشیدم و با مداد خط خطیش میکردم! احساس میکردم که یه قدرت دارم و برای نابودی یه چیزی ساخته شدم! دست و بالم بسته بود چون هی میگفتین که نباید به عقیده ها توهین کرد اما این آینده منه حتی اگه قرار باشه بخاطرش به جهنم برم... هیچکس با تو کاری نداشت وقتی توی دردسر میفتادی،همون دوستات تو رو نجات میدادن ولی باید بدونی،این دفعه دیگه دست من بازه حتی اگه تهدید هم باشه،حتی اگه به خاطر این کار اخطار بگیرم،برکنار بشم یا محروم متوقفت میکنم...
15-06-2021، 14:18
آدمای کوچیک
با مغزای کوچیک تر حماقت بیشتر عقده های بزرگ تر و بول شت تر (((:
15-06-2021، 20:24
نکنه اینایی ک اینجا انقد شاخن همونایین ک با سوس ماس تو پارکا کلیپ درست میکنن._.
15-06-2021، 22:17
زشته نادیده گرفتن
زشته والا
17-06-2021، 4:15
دیگه برا منکه ک نازو عشوه نمیام تو برخوردم باشما..
نازو عشوه نیا دیگه
17-06-2021، 9:08
یعنی فقط واسه اینکه نقش بازی نکنی حاضری تبدیل شی به همون چیزایی که ازشون متنفری؟
17-06-2021، 10:57
یه وقتایی دلم واسه رفیقم تنگ میشه
حتی اگه پیشش باشم بازم دلم تنگش میشه میدونم همه مثل هم نیستن ولی یه ادمایی برام خیلی خاصن مثل رفیقم طُ بری هم تو قلبمی پیشمی همیشه پس این خداحافظی نیست جانم به قربانت
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|