16-09-2020، 14:52
من کو چرا تو رمانت منم نیستم
|
رمان طنز فلشخوری با حضور آقا صابر و کاربران فعال گ.آ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
16-09-2020، 14:52
من کو چرا تو رمانت منم نیستم
16-09-2020، 16:28
(16-09-2020، 14:13)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنونم (16-09-2020، 14:52)ǟrǟֆɦ ǟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شخصیتتو نمیدونم که مسخره ات کنم)=
16-09-2020، 16:44
(16-09-2020، 16:28)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسخره
16-09-2020، 16:47
(16-09-2020، 16:44)ǟrǟֆɦ ǟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره مگه نبیبینی بچه هارو چقد مسخره میکنم
16-09-2020، 17:03
چرا من انقد تو رمانت شخصیتم کمرنگ شد|:
دوباره رنگم کن زودباش
16-09-2020، 17:07
خب اولین موزیکمونو با صنم میزنیم بیرون اینم متنش=
آخه***** مگه تو****** میدونی شبا نمیخوابم؟ مگه تو چقد ****** آخه*****خیلی**میفهمی؟ بزنم بچسبی به دیوار**** یهو مامورای زندان میان میگیرنمون به جرم فحاشی میبرنمون پیش صابر/= صابر=چرا فحش میدادی؟مرسی من و صنم=*با صدای خسته*ما فقط داشتیم رپ میخوندیم صابر=ببریدشون انفرادی فردا اعدامشون کنیم مرسی بله الان دونفریمون تو انفرادی هستیم بله انفرادی دونفره/= صنم=زنگ میزنم نسیم برام سند بیار آزاد شم *میره زنگ مینه به نسیم* من=چی شد؟ صنم=الان میارع دو دقیقه بعد= دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بلی صنم آزاد میشع/= منم برم زنگ بزنم آزادم کنن آنید سلام خوبی؟ آنید=به توچه؟/= من=خونتون شلوغه کی اونجاس؟ جیمینا ملیکا آیسان گوشی رو بزن بلندگو بیا بچه ها سند میارید آزادم کنید؟ ملیکا=من خودم انداختمت زندان حالا سند بیارم؟ جیمینا=ب من چه تو افتادی زندان آیسان=فکرشم نکن آنید=سند بزاریم چی گیرمون میاد؟ من= من=جیمینا لااقل ببرو خونمون سند خرمو بیار جیمینا=حسش نی/= بله اینم از دوستای من/= من=منو ببرید پیش صابر آخرین خواستمو بهش بگم *میبرنم پیش صابر* من=میخوام سهونو ببینم صابر=بندازیدش انفرادی خودش میاد مرسی وااای خر کیف شدم میتونم سهونو بببییینم یه نیم ساعت میگذره مامورا درو باز میکنن =سهون گفته به من ربطی نداره میتونه عکسمو ببینع/= شانس من= ............................................................................................................................................................................................................................................................................ بلاخره روز اعدامم میرسه میبرنم پای چوبه دار میخوان اعدامم کنن که یهو نسیم ملقب به بتمن وارد میشووود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هوررررااا سند خرمو اوردع از چوبه ی دار پایینم میاارن و آزاد میشم*-*
16-09-2020، 21:24
من انقد خسیس و بی تر ادبم عایا؟!
عالیهههه عالـــی D:
17-09-2020، 18:59
بچه ها یه نکته اونایی که نمیدونید جیمینا کیه جیمینا همون ستینه بعد امروز متوجه شدم موهام سیاه نیست خرمایه ازین به بعد تو نقاشیا موام خرماییه*-*
...................................................................................................................................................................................................................................................... از زندان آزاد میشم میام بیرون بچه ها جلو در زندان وایسادن (ببخشید بقیتون جا نشدید) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آناهید=به سلامتی زندونی بی کس صنم=ساکت بابا این نه زندونیه نه بیکس/= آنید=فقط خواستم جو و عوض کنم/= من قبل و بعد رفتن به زندان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به سلامتی رفیق با معرفت ملیکا=خوبه بابا حالا کلا دوروزم نمیشه رفتی زندان لات بازی در نیار/= ستین=چی برام آوردی از زندان؟*-* من=زهر حلاحل. میخوری؟/= ستین=نه مرسی/= اصن باهات قهرم قرار بود برام از زندان جیمین پلاستیکی بیاری الهم اشفا کل مریض خرمو میارن آخیی چقد لاغر شده فداش شم)= نسیم=کجاش لاغرع دقیقا؟/=فقط دوروز تو زندان بودی سوارش میشم و پیتکو پیتک میرم خونع عا راستی واقعا زهر حلاحل آوردم از زندان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مخصوص هیتراس/= در میزنن صابرع صابر=سلام مرسی من=به حاج صابر سلام با سپاس صابر=شام دعوتتون کردم همتونو بیاید خونمون حتما بیاید مرسی من=باشه ادامه دارد....
25-09-2020، 16:01
واقعا نقاشی هات عالین
یه دنیا خندیدم خوبه که میتونی دل بقیه رو شاد کنی
25-09-2020، 16:54
نقاشیات و موضوعاتت باحال بود*-*
موفق باشی^^
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|