08-01-2020، 15:03
حِیف کـه اُون روزا زُود گُذشت و بچِه ها رَفتن ..
+ خِیلی تایپک خُوبی بود ..
|
" مروری بر دفترچه خاطرات فلشخور " |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-01-2020، 15:03
حِیف کـه اُون روزا زُود گُذشت و بچِه ها رَفتن ..
05-02-2020، 23:18
هنوز امید زندس =)
چه زود گذشت واقن...
22-02-2020، 9:18
che dorani bod ;-)
25-02-2020، 18:15
دیدن پورمن در وضعیت آنلاین خیلی خیلی عجیب بود o_O
دمت گرم عالی بود
29-02-2020، 23:42
خیلی حیف شد که من توی خیلی از جریاناتی که اینجا اتفاق میفتاد نقشی نداشتم ولی میدونم از آخر سهم خودمو از اینجا برمیدارم
خونه دوم من تو این چند سال کاش هنوزم مثه قبل میبود اینجا کاش بزرگ نمیشدیم خیلی دلم برای دوستای قدیمیم تنگ شده عادت کردم هنوز بهشون پیام میدم تولدشونو تبریک میگم با اینکه میدونم آخرین بازدیدشون مال دو سال قبله ): همه ما به فلشخور مدیونیم بیشتر از 7 ساله اینجام هنوز هم قراره باشم معتاد شدم هر روز باید بیام اینجا ولی میدونم منم یه روزی قراره اینجارو ول کنم و برم پی کارم مرسی بابت همه چی
یادمه اون موقه چند بار فقط پورمن رو انلاین دیدم .. بعدش کلا ناپدید شد..
نمیدونم پورمن کی بود که صابر انقد بهش اعتماد داشت و دسترسی کامل مدیریتی بهش داده بود .. جالبم این بود بعد سالها هنوز برکنار نشده بود تا همین یکی دوسال پیش برکنار شد.
سلام سلام
حال شما احوال شما؟ بنده ساناز هستم18ساله و خب هفت سال پيش وقتي طفلي بيش نبودمو كلاس پنجم ابتدايي بودم اومدم وعضو اين انجمن شدم يادمه يه عالمه اصرار كردم كه داداشم بذاره با ايميلش اينجا اكانت بسازم الان بعد از مدت ها دوباره ياد اينجا افتادم و فهميدم كه چقدر تباه بودم(البته اون دوران حس خفني و شاخي داشتم )توجهتونو به عكس پروفايل و بيو جلب ميكنم خدااياااع انقد تباااه؟؟؟؟؟ اوه پسرررر پستايي ك گذاشتمو نگم برات خلاصه كه عره اومدم و يادي از خاطرات كردم دوباره تمام پيامامو خوندم پستامو نگاه كردم ويادم اومد كه چقد اينجا بهم خوش ميگذشت و دوسش داشتم فك كنم با فلشخور وقتي اشنا شدم كه داشتم دنبال بازي باربي انلاين ميگشتم اون موقع ها كسي از دوستام خيلي با اينترنت و اينا اشنايي نداشت و من با ژست واي مامانمينا من چقد خفنم راجع به فلشخور واسشون حرف ميزدم.. خلاصه كه هنوزم اينجا فعاليد و اين پست و ديديد كامنت بذاريد تا يه گپي بزنيم وخاطره بازي كنيم اگه هم دوست داشتيد تو اينستاگرام بهم پيام بديد خوشحال ميشم با دوستاي قديمي سخني تازه كنم و دوستاي جديدي هم پيدا كنم: @sanazimst مخلص شما داياناي جاهل / ساناز
17-05-2020، 11:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-05-2020، 11:44، توسط [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ].)
ده یا یازده سالم بود وقتی اینجا میاومدم.
بخش بزرگی از خاطره های قشنگ بچگیم رو ساخت فلشخور برام و الان که یادش افتادم و با هزار زور و زحمت پسوردم رو پیدا کردم عجیب ترین حس دنیا رو دارم. هیچ کدوم از آدمایی که قبلا بودن، ملودی، فرید رومل، احمدرضا... هبچکدومشون نیستند و این خیلی عجیبه. )) اولین دوستای مجازیم از اینجا بودن. اصلا حتی فکر نمیکردم هنوز فعال باشه اینجا. ) ولی خدا رو چه دیدی، شاید موندم. ) یادمه بزرگترین آرمان زندگیم نویسندهی انجمن موسیقی شدن بود. (((((((: الان که یادم میاد واقعا خنده داره. ((((: بعد از یه مدتی حتی با چند تا از بچههای اینجا فروم خودمون رو زدیم. خیلی هم پر بازدید شد به عنوان سایتی که یه بچهی یازده دوازده ساله درست کرده ولی خب بازگشت هممون به فلشخور بود. (((((:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|