موضوعها: 14
سپاس ها 1348
سپاس شده 353 بار در 178 ارسال
حالت من: هیچ کدام
اسرایل درسته دولتش مردم رو میکشه اما نمیشه بگی مردمش هم بدن
خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها-یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خال کن
((کوروش بزرگ))
موضوعها: 1
سپاس ها 5363
سپاس شده 274 بار در 126 ارسال
مردمش هم ب اندازه دولتش از غیر یهود بدشون میاد حتی یهودیای سیاه پوست و جز خودشون نمیدونن
سپاس ها 5363
اونا۶۷سال پیش ریختن سر ی مردمی گفتن اینجا کشور ماست چون قبلا ما اینجا زندگی میکردیم .اگه زندگی میکردن پس چرانشانی ازشون نیس؟چرا رفتن ک بخوان دوباره برگردن و سرزمینشونو بزور پس بگیرن؟؟؟؟؟نژادپرستی تو هیچ ایینی نیس مگر اینکه واردش بشه از بیرون وصهیونیسم اینکارو کردن.درضمن یهود وصهیونیسم باهم فرق دارن.اونجا مسیحیان سیاه پوستان و مسلمانان شهروند درجه دو محسوب میشن و اجازه خیلی کاراروندارن.اونجا فقط جا برای یهودیان سکولار وسفیددوست داره حتی غیر سکولار ها هم تمیتونن زندگی کنن چون سخته.اگر ما قوانین فرمالیته داریم اوناهمینم ندارن.منبع حرفام هم خود اسراییلی ها و یهودیان هستن ک با من دوستن پس ازخودم و بدون مدرک حرف نمیزنماسراییل ماهیت سایسی و نظامی در منطقه داره همونطور ک قبلا گفتم.
موضوعها: 0
سپاس ها 1987
سپاس شده 1461 بار در 535 ارسال
میدونستم آخرش میرسیم به همون نقطه اول مرغ بود یا تخم مرغ بیخود سعی کردم از زاویه دیگه یی بهش نگاه کنم. اسرائیل کشوره چون سازمان ملل میگه تموم شد و رفت.
خیلی حرفه یه کشور بی قانونی مثل اسرائیل انقدر از نظر علمی و اقتصادی پیشرفته باشه. واقعن مایه تعجبه. آخه دوستای شما که تو جیب من نیستن کجاست این بی قانونی من نمیدونم. درباره ایرانم حرف از فرمالیته بودن نزدم از نداشته هاش مثال زدم
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
سپاس ها 5363
خب حالا شما ی پادگان نظامی رو ب رسمیت بشناس ببینم مشکلات رفع میشه یانه.؟پیشرفت مام حاصل میشه یانه.