موضوعها: 64
سپاس ها 412
سپاس شده 861 بار در 384 ارسال
حالت من: هیچ کدام
سلام
قصد دارم طی یک نظر سنجی نظر شما عزیزان رو بدونم
آیا کشوری با نام اسرائیل را قبول دارید یا نه
لطفا دلیل منطقی و مستدل خودتون ضمن حفظ احترام و شئونات بفرمایید
"GOOD MANNERS ARE YOUR BEAUTY"
-(IMAM ALI (As-
موضوعها: 1
سپاس ها 33
سپاس شده 46 بار در 37 ارسال
بله
اونها با اعتقادات بدشون با قتل و کشتن افراد بیگناه و هزاران کار بد و افراط گرایانه باز ادم هستند و حق زندگی دارن
موضوعها: 0
سپاس ها 1987
سپاس شده 1461 بار در 535 ارسال
01-05-2015، 10:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-05-2015، 10:48، توسط Hitchcock.)
حقیقت غیر قابل انکار اینه که کشوری با این اسم وجود داره
مرز داره و دولت و قانون
من اصلا نمیدونم موجودیت اسرائیل رو به رسمیت نمیشناسیم یعنی چی؟
میتونیم بگیم این کشور دشمن ماست و ما تا ابدالدهر باهاش سر جنگ داریم. این حرف قابل قبول تره تا اینکه بگیم چنین کشوری رو به رسمیت نمیشناسیم.
پس چرا افغانستان رو به رسمیت میشناسید؟ افغانستان هم که از ایران جدا شد و مستقل شد. چون یه معاهده رسمی توسط دولت وقت امضا شده و تغییر دولت نمیتونه لغوش کنه (مخصوصا الان). یا قفقاز و جاهایی که تو جنگ با روسیه جدا شد معاهده رسمی میگه تحت قیمومیت ایران نیستن. مال روسیه شدن. بعدا یه اتفاقات دیگه یی افتاد خودشون از روسیه هم جدا شدن. نه ایران میتونه ادعای مالکیت کنه نه روسیه. پارسال یه رفراندوم تو اسکاتلند برگزار شد برای جدایی از بریتانیا که رای نیاورد اگه میاوردبریتانیا هم نمیتونست الان ادعایی زوی اسکاتلند داشته باشه. سی و اندی سال پیش یه معاهده امضا شد که فلسطینیا کشور اسرائیل رو به رسمیت شناختن. نمیشه زد زیرش که. اونی که میزنه زیرش اسمش میشه حماس که اسرائیل باهاش وارد جنگ میشه. مصر هم بعد از جنگ شش روزه همچین تعهدی داده که علیه اسرائیل وارد جنگ نشه. این همه هم دولت عوض شد تو مصر میبینی که شده میانجی حماس و اسرائیل. نمیتونیم بگیم فتحعلی شاه قاجار به ما چه ربطی داره ما افغانستان و قفقازمونو میخوایم که!
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
سپاس ها 5363
سپاس شده 274 بار در 126 ارسال
نه قبولش ندارم چون قوم یهود همیشه پراکنده بودت،اگه اونا معتقدند ک سرزمین فلسطین مال اون هاست خب مسیحیان هم میتونن این ادعا رو بکنن چون مسیح هم در بیت لحم بدنیا اومد.پیامبراسلام ابتدا ب بیت اامقدس رفت و اونحاعروج کرد.اگر دلیلش این باشه خب این سرزمین برای همه هست و همه میتونن ادعابکنن.اون افراد بی گناه رو میکشه وبراشون حق زندگی رومحترم نمیدونه.اسراییل درحقیقت یک پایگاه وپادگان نظامی امریکاس در منطقه و هدفش کل خاورمیانه ودرنهایت جهان هستش.پس ماهم از گزندش بی نصیب نیستیم حتی اگر اون رو ب رسمیت بشناسیمش.درضمن درجواب دوستی ک میگه اسرلییل قانون و مرز معین بایدبگم ک اسراییل قانون اساسی نداره چون مرز مشخصی نداره خیلی چیزا مث تحاوز وقاچاق انسان ک اکثرکشورهای دنیا اون رو جرم میدونن دراسراییل جرم نیس.پس این ی جورایی قانون جنگل رو داره و کشور ک اینطوری نمیشه پس ی جوری خودشم کشورنبودنشون رو قبول دارن
موضوعها: 0
سپاس ها 1987
سپاس شده 1461 بار در 535 ارسال
01-05-2015، 21:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-05-2015، 21:40، توسط Hitchcock.)
خانم حقوقدان پس دولت و پارلمانو با قانون جنگل تعیین میکنن احیانا؟؟؟
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
سپاس ها 5363
اونا فقط چندتا ایین نامه و تصویب نامه مصوب کنست دازن درضمن من خودم ی دوست اسراییلی داشتم ک وکیل بود و در کمبریج درس خونده بود ولی نمیتونست تو اسراییل وکالت کنه چون خیلی از قوانین رو ب رسمیت نمیشناختن.شما ی سرچ بکنی متوجه عرض بنده میشین.حالا منهای همه اینها بنام انسانیت وبخاطر لنسانیت نمیشه اونهارو ب رسمیت شناخت چون اونها انسانیت رو زیرسوال بردن
سپاس ها 5363
مگه ماها دل. نداریم عایا؟؟؟؟؟