31-08-2014، 16:05
[b]
مواد لازم:
[/b]
طرز تهیه:
* فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم و گرم میکنیم.
* سینه مرغ را از وسط با چاقو دو نیم میکنیم ولی مراقب باشین از هم جدا نشوند.

* با بیفتک کوب بکوبید تا صاف و یکدست شود .
نکته : مراقب باشید آنقدر محکم نکوبین که سینه مرغ پاره شود.

* تخم مرغها را در ظرف مناسبی ریخته کمی نمک و فلفل اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی بزنید.


* تکه های مرغ را ابتدا در آرد سوخاری غلطانده سپس به تخم مرغ آغشته کنید.


* شنیسل ها را در تابه ای حاوی روغن داغ از هر طرف 5 دقیقه سرخ کنید سپس روی حوله کاغذی قرار بدین تا روغن اضافی آن گرفته شود.


* اسفناج ها را در تابه ای بدون آب ریخته در آنرا بگذارید تا اسفناج با آب خودش پخته شود سپس با کره تفت بدین و مقداری نمک بزنین.


* شنیسل های سرخ شده را داخله ظرفه نسوزی چیده و روی انرا ابتدا با اسفناج بپوشانید و بعد پنیر پیتزا بپاشین بعد ظرف را در فر گرم در طبقه وسط به مدت 10 دقیقه فرار دهید تا پنیر کاملا ذوب شود .



* سپس در ظرف سرو قرار داده و با سبزیجات مختلف تزیین کنین.
[/b]

مواد لازم:
[/b]
- سینه کامل مرغ 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
[font]
[/font] - اسفناج پاک شده 500 گرم
[font]
[/font] - کره 50 گرم
[font]
[/font] - پنیر پیتزا 100 گرم
[font]
[/font] - آرد سوخاری 5 ق غ
[font]
[/font] - فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
[font]
[/font] - روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
* فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم و گرم میکنیم.
* سینه مرغ را از وسط با چاقو دو نیم میکنیم ولی مراقب باشین از هم جدا نشوند.

* با بیفتک کوب بکوبید تا صاف و یکدست شود .
نکته : مراقب باشید آنقدر محکم نکوبین که سینه مرغ پاره شود.

* تخم مرغها را در ظرف مناسبی ریخته کمی نمک و فلفل اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی بزنید.


* تکه های مرغ را ابتدا در آرد سوخاری غلطانده سپس به تخم مرغ آغشته کنید.


* شنیسل ها را در تابه ای حاوی روغن داغ از هر طرف 5 دقیقه سرخ کنید سپس روی حوله کاغذی قرار بدین تا روغن اضافی آن گرفته شود.


* اسفناج ها را در تابه ای بدون آب ریخته در آنرا بگذارید تا اسفناج با آب خودش پخته شود سپس با کره تفت بدین و مقداری نمک بزنین.


* شنیسل های سرخ شده را داخله ظرفه نسوزی چیده و روی انرا ابتدا با اسفناج بپوشانید و بعد پنیر پیتزا بپاشین بعد ظرف را در فر گرم در طبقه وسط به مدت 10 دقیقه فرار دهید تا پنیر کاملا ذوب شود .



* سپس در ظرف سرو قرار داده و با سبزیجات مختلف تزیین کنین.
