23-08-2014، 9:31
مواد لازم :
طرز تهیه :
در یک ظرف کم عمق ، سس سویا، سیر ، زنجبیل ، پیازچه ، روغن و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید . گوشت را شب قبل در سرکه و نمک و ادویه بخوابانید.
کباب پز را داغ کرده ، استیک را به فاصله 10 سانتی از کباب پز برشته کنید . هر طرف آن را به مدت 5 دقیقه برشته کنید تا نیم پخته شود . آن را برش های ضخیم بزنید ، قطعات آن 5 در 10 سانتیمتری باشد . سس هویسن را دو طرف گوشت بمالید . مخلوط پیازچه را داخل گوشت ریخته ، گوشت را بپیچید . استیکها را داخل یک سینی بچینید . روی سینی را با یک لفاف پلاستیکی محکم بپوشانید . در یخچال بگذارید تا خنک شود .
- یک قطعه گوشت استیک
- نصف فنجان سس سویا
- 3 حبه سیر
- نصف فنجان زنجبیل تازه
- یک پر فلفل سیاه
- نصف فنجان سس هویسن
- یک دسته پیازچه
طرز تهیه :
در یک ظرف کم عمق ، سس سویا، سیر ، زنجبیل ، پیازچه ، روغن و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید . گوشت را شب قبل در سرکه و نمک و ادویه بخوابانید.
کباب پز را داغ کرده ، استیک را به فاصله 10 سانتی از کباب پز برشته کنید . هر طرف آن را به مدت 5 دقیقه برشته کنید تا نیم پخته شود . آن را برش های ضخیم بزنید ، قطعات آن 5 در 10 سانتیمتری باشد . سس هویسن را دو طرف گوشت بمالید . مخلوط پیازچه را داخل گوشت ریخته ، گوشت را بپیچید . استیکها را داخل یک سینی بچینید . روی سینی را با یک لفاف پلاستیکی محکم بپوشانید . در یخچال بگذارید تا خنک شود .