16-08-2014، 18:00
در این ماه عزیز همیشه دوست دارید برای افراد تجملاتی تر باشد خوب حالا با تکناز همراه باشید تا 3 غذای خوشمزه که مناسب با افطار است و طرز تهیه آن بسیار آسان است و مواد اولیه آن به راحتی تهیه می شود اما برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید،
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیشغذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیهای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.
نکته تغذیهای 1
فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید به یک معجون لاغری تبدیل می شود.
نکته تغذیهای 2
مصرف زیاد مواد غذایی چرب هنگام افطار باعث بی اشتهایی در هنگام سحر می شود، چون هضم چربی ها در بدن نیازمند مدت زمان طولانی تراست. استفاده از خوراكی ها و مواد غذایی تا دیر وقت و به تأخیر انداختن زمان خواب، موجب بی اشتهایی و بی حوصلگی هنگام سحر می شود. بنابراین اگر وعده افطار به صورت مناسب مصرف شود مشكلی برای وعده سحر ایجاد نخواهد شد.
پیش غذا
آش آبغوره
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
• خوراک: شیراز
مواد لازم
• ۲ پیمانه برنج
• نصف پیمانه لپه
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک عدد چغندر پخته کوچک
• ۱۰۰ گرم سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)
مواد لازم برای کوفته
• ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز کوچک
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
نکته تغذیهای 1
فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید به یک معجون لاغری تبدیل می شود.
نکته تغذیهای 2
مصرف زیاد مواد غذایی چرب هنگام افطار باعث بی اشتهایی در هنگام سحر می شود، چون هضم چربی ها در بدن نیازمند مدت زمان طولانی تراست. استفاده از خوراكی ها و مواد غذایی تا دیر وقت و به تأخیر انداختن زمان خواب، موجب بی اشتهایی و بی حوصلگی هنگام سحر می شود. بنابراین اگر وعده افطار به صورت مناسب مصرف شود مشكلی برای وعده سحر ایجاد نخواهد شد.
پیش غذا
آش آبغوره
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
• خوراک: شیراز
مواد لازم
• ۲ پیمانه برنج
• نصف پیمانه لپه
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک عدد چغندر پخته کوچک
• ۱۰۰ گرم سبزی (تره، جعفری، شوید و نعنا)
مواد لازم برای کوفته
• ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز کوچک
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه
1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا کمی حالت شفتهگی داشته باشید. لپه را نیز در قابلمه کوچک دیگری به صورت جداگانه بپزید.
2. چغندر پخته شده را در یک کاسه متوسط رنده کنید.
3. در یک قابلمه بزرگ، برنج، لپه و لبو را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به همراه آب روی حرارت ملایم بگذارید. سبزی خرد شده را بیفزایید و هم بزنید.
4. کمی نعنا را به همراه زردچوبه جداگانه تفت دهید و به آش اضافه کنید.
5. برای درست کردن کوفته، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، زردچوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل کوفته های ریز شکل دهید.
6. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. کوفته ها را تفت دهید تا طلایی شوند. در 30 دقیقه پایانی پخت آش، کوفته ها رابه آن اضافه کنید.
7. در انتها، برای مزهدار شدن آش، آبغوره و نمک به آش اضافه کنید و هم بزنید.
8. آش را با نعنا و پیاز داغ تزئین و داغ سرو کنید.
1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا کمی حالت شفتهگی داشته باشید. لپه را نیز در قابلمه کوچک دیگری به صورت جداگانه بپزید.
2. چغندر پخته شده را در یک کاسه متوسط رنده کنید.
3. در یک قابلمه بزرگ، برنج، لپه و لبو را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به همراه آب روی حرارت ملایم بگذارید. سبزی خرد شده را بیفزایید و هم بزنید.
4. کمی نعنا را به همراه زردچوبه جداگانه تفت دهید و به آش اضافه کنید.
5. برای درست کردن کوفته، گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، زردچوبه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در دست به شکل کوفته های ریز شکل دهید.
6. یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید. کوفته ها را تفت دهید تا طلایی شوند. در 30 دقیقه پایانی پخت آش، کوفته ها رابه آن اضافه کنید.
7. در انتها، برای مزهدار شدن آش، آبغوره و نمک به آش اضافه کنید و هم بزنید.
8. آش را با نعنا و پیاز داغ تزئین و داغ سرو کنید.
غذای اصلی
پاستا با عدس و بروکلی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
• ۱۵۰ گرم پاستا
• نصف لیوان عدس
• بروکلی متوسط
• یک عدد متوسط پیاز
• ۲ حبه سیر
• ۳ یا ۴ عدد گوجه فرنگی
• ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک
• روغن زیتون یا کانولا
• نمک و فلفل و زردچوبه
• آبلیمو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پاستا با عدس و بروکلی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
• ۱۵۰ گرم پاستا
• نصف لیوان عدس
• بروکلی متوسط
• یک عدد متوسط پیاز
• ۲ حبه سیر
• ۳ یا ۴ عدد گوجه فرنگی
• ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک
• روغن زیتون یا کانولا
• نمک و فلفل و زردچوبه
• آبلیمو