06-08-2014، 15:39
سبزی (ریحان ، ترخون ، شوید ، گشنیز و جعفری) خرد شده
250 گرم
تخم مرغ
3 عدد
گردوی خرد شده
2 الی 3 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده
1 عدد
آرد
1 الی 2 قاشق غذا خوری
نمک ، زردچوبه و فلفل
به مقدار لازم
روغن
برای سرخ کردن
نان تست سبوس دار
10 الی 12 عدد
طرز تهیه :
همه مواد را با هم مخلوط کنید . با کارد وسط نان های تست را در آورید . از ماهیتابه نچسب با کف ضخیم و در دار استفاده کنید . کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نانهای تست را در ماهیتابه قرار دهید و از مایه کوکو وسط آنرا پر کنید و شعله را کم کنید و در ماهیتابه را ببندید وقتی یک طرف پخته شد کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزیدو بقیه کوکو را به همین ترتیب سرخ یا بهتر بگویم بپزید . اگر در ماهیتابه روغن زیاد بریزید به علت بافت اسفنجی نان تست روغن زیادی به خود میکشد و بهتر است از روغن به حدی که کف ظرف چرب شود استفاده کنید.
250 گرم
تخم مرغ
3 عدد
گردوی خرد شده
2 الی 3 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده
1 عدد
آرد
1 الی 2 قاشق غذا خوری
نمک ، زردچوبه و فلفل
به مقدار لازم
روغن
برای سرخ کردن
نان تست سبوس دار
10 الی 12 عدد
طرز تهیه :
همه مواد را با هم مخلوط کنید . با کارد وسط نان های تست را در آورید . از ماهیتابه نچسب با کف ضخیم و در دار استفاده کنید . کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نانهای تست را در ماهیتابه قرار دهید و از مایه کوکو وسط آنرا پر کنید و شعله را کم کنید و در ماهیتابه را ببندید وقتی یک طرف پخته شد کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزیدو بقیه کوکو را به همین ترتیب سرخ یا بهتر بگویم بپزید . اگر در ماهیتابه روغن زیاد بریزید به علت بافت اسفنجی نان تست روغن زیادی به خود میکشد و بهتر است از روغن به حدی که کف ظرف چرب شود استفاده کنید.