امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش تره، رقیب قورمه سبزی

#1
خورش تره، رقیب قورمه سبزی 1

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم، خورشی

تره: ۲۵۰ گرم، ساطوری

جعفری: ۵۰ گرم، ساطوری

لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم، خیسانده

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

روغن: ۶ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

گرد لیمو: به میزان لازم


روش تهیه:

۱- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از ۴ دقیقه زردچوبه،‌لوبیا و دو پیمانه آب‌جوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم ۲ تا ۳ ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود.


۲- روغن باقی‌مانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را ۷،۶ دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید.


۳- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آب‌گوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید.


در نهایت در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط **Maria**
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  تهیه قورمه مرغ هندی
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه ترش گیلانی با استفاده از سبزی معطر و رب انار
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  طرز تهیه خورش تورشه کباب
  طرز تهیه سالاد با سبزی های کبابی
  طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی
  طرز تهیه خورش کنگر
Exclamation طرز تهیه خورش قیمه قارچ
Bug خورش مرغ و مغز

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان