26-07-2014، 15:20
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پودر کاستارد 3 قاشق غذاخوری . شیر 3 لیوان . شکر 3 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذاخوری . خامه 1/2 لیوان . زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : شیر ، شکر و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پودر کاستارد را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بهم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس خامه و زعفران دم کرده ( زعفران را سائیده و با چند قاشق اب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد ) را اضافه نمائید.
پودر کاستارد را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بهم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس خامه و زعفران دم کرده ( زعفران را سائیده و با چند قاشق اب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد ) را اضافه نمائید.
مواد را همچنان بهم بزنید تا کم کم پخته و غلیظ شود ، پس از پخت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاستارد را درون قالب یا ظرف های دلخواه بریزید و درون یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید تا خنک شود ؛ برای سرو کاستارد خنک شده را با تکه های میوه ، خامه و … تزئین نمائید.
کاستارد را درون قالب یا ظرف های دلخواه بریزید و درون یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید تا خنک شود ؛ برای سرو کاستارد خنک شده را با تکه های میوه ، خامه و … تزئین نمائید.
نکته ها : کاستارد ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
custard ) بصورت پودر در قوطی های آماده در سوپر مارکت ها موجود میباشد.
custard ) بصورت پودر در قوطی های آماده در سوپر مارکت ها موجود میباشد.