دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی 1](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/12/9/476550_320.jpg)
مواد لازم:
- فیله مرغ: 12 عدد
- خردل: دو قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده: یک عدد
- زعفران: به میزان لازم
- اسفناج پخته شده: 300 گرم
- سیر: یک حبه
- پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
- دانه انار: نصف لیوان
- رب انار: سه قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1. ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم.
2. اسفناج پخته شده را کمی تفت داده، سیر و پیاز را به آن اضافه میکنیم و درنهایت با دانه انار، رب انار و کمی نمک و فلفل آن را مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم. از مواد حاصل یک طرف فیله گذاشته، آن را رول میکنیم و با یک خلال چوبی انتهای فیله را ثابت میکنیم.
3. رولهای آماده شده را داخل تابه چدنی داغ با کمی روغن سرخ کرده و سرو میکنیم. میتوانیم این رولها را با سس انار یا سس قارچ سرو کنیم.