30-10-2014، 19:15
مواد لازم :
پودر کاستارد =4 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
شیر=یک کیلو (معادل 5 لیوان)
شکر=5 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
پودر ژله ی آماده=یک بسته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم.
4 لیوان شیر بقیه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود (حدود 15 دقیقه).
مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد، می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.
وقتی مواد سرد شد، آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود و به اصطلاح ببندد.
سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم، ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم .
برای تهیه ژله، پودر را با دو قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.
سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.