26-06-2014، 10:40
سپس روی آن را با یک لایه
پنیر
ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را
پنیر
پیتزا
بریزید
لازانیای پنیر و اسفناج - آکا,لازانیای پنیر و اسفناج لازانیا,لازانیای پنیر
لازانیای پنیر و اسفناج
غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - لازانیای پنیر و اسفناج
مواد لازم • لازانیا: یک بسته
•
قارچ
اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
• سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری
•
اسفناج
پخته شده: یک دوم پیمانه
•ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
•
پنیر
پیتزا
: یک دوم پیمانه
•نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
•
پنیر
ورقهای: 5 عدد
• هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
•اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم
روش تهیه:1 - ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید. 2 -
قارچ
را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید. 3 - ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید. 4 - سپس روی آن را با یک لایه
پنیر
ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را
پنیر
پیتزا
بریزید.5 - سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه
پنیر
ورقهای قرار دهید و روی کار را با
اسفناج
پخته شده بدون آب بپوشانید.6 - کمی
پنیر
پیتزا
پاشیده و
قارچ
های ورقهای را بگذارید و روی آن را با
پنیر
بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر 180 درجه برای مدت تنها 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا
پنیر
ها آب شوند. نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.مجله
آشپزی
ایده آل
پنیر
ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را
پنیر
پیتزا
بریزید
لازانیای پنیر و اسفناج - آکا,لازانیای پنیر و اسفناج لازانیا,لازانیای پنیر
لازانیای پنیر و اسفناج
غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - لازانیای پنیر و اسفناج
مواد لازم • لازانیا: یک بسته
•
قارچ
اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
• سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری
•
اسفناج
پخته شده: یک دوم پیمانه
•ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
•
پنیر
پیتزا
: یک دوم پیمانه
•نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
•
پنیر
ورقهای: 5 عدد
• هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
•اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم
روش تهیه:1 - ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید. 2 -
قارچ
را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید. 3 - ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید. 4 - سپس روی آن را با یک لایه
پنیر
ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را
پنیر
پیتزا
بریزید.5 - سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه
پنیر
ورقهای قرار دهید و روی کار را با
اسفناج
پخته شده بدون آب بپوشانید.6 - کمی
پنیر
پیتزا
پاشیده و
قارچ
های ورقهای را بگذارید و روی آن را با
پنیر
بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر 180 درجه برای مدت تنها 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا
پنیر
ها آب شوند. نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.مجله
آشپزی
ایده آل