13-07-2020، 21:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-07-2020، 21:25، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
من هشت کیلو شیر سنتی گذاشتم خوب بجوشه سعی کنید مدام هم بزنید تا شیر ته نگیره وقتی ته میگیره تمام خواص شیر رو ازش میگیره.
(ماست رو بذارید یک روز بیرون از یخچال تا ترش بشه.
اگه ماستتون ماست معمولی بود یعنی ماست چکیده نبود هیچ ایرادی نداره منتها بذارید کمی ترش بشه)
زیر شعله گاز رو بعد از جوشیدن ملایم کنید تا از جوش بیفته وقتی از جوش افتاد ماست (هشتصد گرم ماست ترش) رو بهش اضافه کنید وبهش زمان بدید تا شیر ببره وقتی شیر برید یک کیسه تمیز اماده کنید وبریدههای شیر رو اضافه کنید.
کیسه رو جمع کنید ویک جسم سنگینی روی اون بذارید که من از آب پنیر استفاده کردم بعد از چهل و پنج دقیقه پنیر آماده است.
پنیر رو برش بدید. به آب پنیر کمی نمک بزنید وپنیر رو داخل آب قرار داده وداخل یخچال بذارید..
نکته
وقتی میخواین ماست اضافه کنید حتما زیر شعله گاز رو کم کنید بعد که از جوش افتاد ماست بهش اضافه کنید.
اگر درحال جوش بریزید پنیرسفتی خواهید داشت.
داخل آب پنیر که میخواین پنیر داخلش بخوابونید نمک به اندازه بریزید تاپنیرسفت نشه
باهشت کیلو شیر، یک کیلو و سیصد گرم پنیر داشتیم