لازانیای پنیر و اسفناج - آکا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: لازانیای پنیر و اسفناج - آکا (/showthread.php?tid=126070) |
لازانیای پنیر و اسفناج - آکا - tyjtfhdhr - 26-06-2014 سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید لازانیای پنیر و اسفناج - آکا,لازانیای پنیر و اسفناج لازانیا,لازانیای پنیر لازانیای پنیر و اسفناج غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی - لازانیای پنیر و اسفناج مواد لازم • لازانیا: یک بسته • قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه • سس پستو: 2 قاشق سوپ خوری • اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه •ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه • پنیر پیتزا : یک دوم پیمانه •نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه • پنیر ورقهای: 5 عدد • هویج پخته شده: یک دوم پیمانه •اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم روش تهیه:1 - ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید. 2 - قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید. 3 - ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید. 4 - سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.5 - سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقهای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.6 - کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچ های ورقهای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر 180 درجه برای مدت تنها 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر ها آب شوند. نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.مجله آشپزی ایده آل |