23-06-2014، 17:44
خودت تغییرارو نوشتی
دیدی بازم دخترا بیش ترن
دیدی بازم دخترا بیش ترن
|
فرق دخی های امروز و دخترای دیروز!!! |
||||||||||||||||||||
23-06-2014، 17:44
خودت تغییرارو نوشتی
دیدی بازم دخترا بیش ترن
23-06-2014، 18:06
(23-06-2014، 17:41)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کلاً تمام چیزایی ک گفتی مزخرف بود هرچی گفتی درباره ی مُد ندیده ـها بود، که دختر پسرایی که جنبشُ ندارن اگه بخوان خودشونُ قاطیش کُنن اون چیزایی کِ گفتی میشه ذات چیزی نیست ک بخواد تغییر کنه، فقط آدمان ک اونُ با رفتارشون مخفی میکنن!
23-06-2014، 19:55
(23-06-2014، 16:48)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلومه اصلا علاقه ای ندارید خانوم یکم محدود تر...!!!!!! کسی که یه بارم تنهایی نرفته بیرون زیادی از دخترای امروزی دور نیستش ؟؟؟؟؟ زندگیه شما عاری از خاطرس خخخخخ
23-06-2014، 20:00
به زندگیه من توهین نکنی اقا
![]() شما دارین از دور میبینین اره تنها نرفتم بیرون چون میترسم از مردایی که حتی اگه باچادر باشی نگاهشون ادم و می درن می ترسم چون معلوم نیست همین هم جنس شما چه بلاهایی سر من بیارن اره من چادی نیستم حتی خیلیم حجاب درست و حسابی ندارم ولی عین ادم میرم بیرون ساده نه هزار قلم ارایش کنم برای کی ارایش کنم برای این مردایی که بیرونن !!!! مگه روانی ام ؟
23-06-2014، 20:04
(23-06-2014، 17:41)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز من به هیچ کسی طرز پوشش طرف ربطی نداره اهان پس اینتور هر کی بی حجابه اخلاقیاتشو درونیاتش خرابه...!!!!! جالبه خیلی ها هم هستن باحجابن ولی کلی کثافت کاری دارن چرا فکر میکنی همه پسرا ابرو بر میدارن اصلا بردارن خودشون میدونن به شما چه دخلی داره ؟؟؟؟ من خودم از پسرایی دکه ارایش میکنن خوشم نمیاد ولی نمیام بگم به همه اونا ادمای درستی نیستن وقتی فرهنگمون درست بشه کمی از فرهنگ های خودمون و تمدنمون تغییر کنن این مشکلات حل میشه که متاسفانه خیلی سخته
23-06-2014، 20:08
ولی دین ما اسلامه
حضرت فاطمه زهرا حجاب داشت حضرت زینب حجاب داشت حضرت و.... اگه اونا رو قبول داریم باید راه اونارو پیش گیریم این و که موافقی ؟ من بحثم درباره پسرا نیست اصلا من دارم میگم دخترا نباید 1000 قلم ارایش کنه و ... نه اینکه به من ربط داشته باشه من خودم و اول باید درست کنم کلی دارم میگم
23-06-2014، 20:09
تقریبا درست بود می 30
23-06-2014، 20:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-06-2014، 20:17، توسط armin van buuren.)
(23-06-2014، 20:00)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من با زندگی شما چی کار دارم این ذهن و افکار شماست که با من کار داره خانوم خب مگه من میگم چنین مردایی ادمای درستی ان ولی خیلی ها هستن که دوست دختر دارن ولی بی ناموس بازی در نمیارن شما هر چه کمتر یا خیلی بیشتر تو جامعه باشی از مردم ضرر میبینی چون فرهنگمون اینه متاسفانه این جمله شما تو کشور ما درسته برای مردایی ارایش کنم که بیرونن چون فرهنگمون مشکل زیادی داره پس چرا تو کشور های پیشرفته همه ارایش میکنن ولی مشکلی با هم ندارن بله اونجا هم فساد هستش ولی کمتر از اینجاس (23-06-2014، 20:08)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اصلا با دین کاری ندارم چون میگم امروزرو باید دید و قضاوت کرد بحث منو شما به جایی نمیرسه
23-06-2014، 20:18
ولی کشور ما کشور مذهبیه
![]()
23-06-2014، 20:23
(23-06-2014، 20:18)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مذهبیه تا حالا چی شده ؟؟؟؟ | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|