امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا

#1
کره 3 قاشق سوپخوری
قارچ
500 گرم
شیر هموژنیزه 8 فنجان
خامه 1 فنجان
آرد سفید 0.5 فنجان
زرده
تخم مرغ
1 عدد
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
آب گوشت
5 فنجان
کرفس خرد شده 50 گرم
نان
سوخاری
قدری
پنیر
فیلا فیلا 500 گرم
فلفل و نمک به اندازه کافی


طرز تهیه :
ابتدا بندهای موجود در ساقه کرفس را جدا نموده بعد آن را ریز خرد می کنیم و با
آب گوشت
با حرارت ملایم می پزیم .
آرد را روی حرارت تفت می دهیم تا خامی بوی آرد از بین برود ولی رنگ آن تغییر نکند . آرد را از روی حرارت برداشته شیر را به تدریج به آن اضافه می کنیم بعد آن را به پتاژ اضافه نموده
قارچ
را پس از شستن خرد نموده حرارت پتاژ را ملایم میکنیم . تا پتاژ کاملا جا
بیف
تد .در آخر خامه را با زرده
تخم مرغ
و آبلیمو مخلوط کرده به پتاژ اضافه می کنیم , پتاژ را در ظرف پیرکس ریخته روی ان نان تست قرار می دهیم بعد
پنیر
فیلا فیلا را رنده کرده و روی آن می ریزیم , سپس فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم , به مدت یک ربع پتاژ را در طبقه وسط فر قرار می دهیم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه پنیر خانگی با ماست
  طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ
  تزیین پنیر برای افطار !
  طرز تهیه کراکر پنیر چدار
  طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
  طرز تهیه نان با پیازچه و پنیر
  آموزش تهیه املت قارچ و پیازچه
  طرز تهیه سالاد قارچ
  دلمه قارچ با مرغ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان