انجمن های تخصصی  فلش خور
پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا (/showthread.php?tid=117296)



پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا - tyjtfhdhr - 09-06-2014

کره 3 قاشق سوپخوری
قارچ
500 گرم
شیر هموژنیزه 8 فنجان
خامه 1 فنجان
آرد سفید 0.5 فنجان
زرده
تخم مرغ
1 عدد
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
آب گوشت
5 فنجان
کرفس خرد شده 50 گرم
نان
سوخاری
قدری
پنیر
فیلا فیلا 500 گرم
فلفل و نمک به اندازه کافی


طرز تهیه :
ابتدا بندهای موجود در ساقه کرفس را جدا نموده بعد آن را ریز خرد می کنیم و با
آب گوشت
با حرارت ملایم می پزیم .
آرد را روی حرارت تفت می دهیم تا خامی بوی آرد از بین برود ولی رنگ آن تغییر نکند . آرد را از روی حرارت برداشته شیر را به تدریج به آن اضافه می کنیم بعد آن را به پتاژ اضافه نموده
قارچ
را پس از شستن خرد نموده حرارت پتاژ را ملایم میکنیم . تا پتاژ کاملا جا
بیف
تد .در آخر خامه را با زرده
تخم مرغ
و آبلیمو مخلوط کرده به پتاژ اضافه می کنیم , پتاژ را در ظرف پیرکس ریخته روی ان نان تست قرار می دهیم بعد
پنیر
فیلا فیلا را رنده کرده و روی آن می ریزیم , سپس فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم , به مدت یک ربع پتاژ را در طبقه وسط فر قرار می دهیم