04-02-2014، 20:23
موادلازم برای10نفر.زرده تخم مرغ:4عدد.شکر(نرم ودانه ریز)2سوم پیمانه(100)گرم.وانیل:2قاشق چایخوری.پودرژلاتین:2قاشق سوپ خوری.شیر:یک ویک دوم پیمانه(250میلی لیتر).خامه(فرم گرفته)400گرم.روش تهیه:درظرفی زرده های تخم مرغ راهمراه باشکرووانیل باهمزن برقی هم بزنیدتاکرم رنگ وکشدارشود.2-پودرژلاتینرادرسه چهارم پیمانه آب سردروی حرارت بخارآب جوش قراردهیدتاذرات ژلاتین کاملاحل شود(روش بنماری).3-شیررابجوشانید.بگذاریدکمی ازجوش بیفتدسپس به تدریج به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنیدوباهمزن دستی هم بزنیدژلاتین حلشده رانیزبیفزاییدومجدداباهمزن دستی هم بزنیدتاکاملامخلوط شوند.وسپس بگزاریدتابه دمای محیط برسند.4-خامه فرم گرفته رابه موادبالااضافه کنید.سپس تمام موادرادرقالب موردنظربریزیدوقالب رابه مدت8ساعت داخل یخچال قراردهیدتاکرم ببندد.5-پس ازاین مدت قالب راازیخچال خارج کنیدودرآب گرم قراردهیدتاکرم به راحتی ازقالب جداشودوسپس درظرف سروبرگردانیدوسروکنید.توجه:این غذاآلمانی است ومیتوانیدبامیوه کمی دیزاینش کنی.سپاس هرگزفراموش نشه.:cool: