(11-06-2012، 22:39)mahya-88 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باهات موافقم خیلی قشنگه.......عشق به توان6هم عالیه
رمان همخونه واقعا قشنگ بود که من شب تا صبح خوندم تا تموم شد . حتما بخونب
|
امتیاز موضوع:
بهترین رمان هایی که خوندید چی بوده؟ |
|||||
15-10-2013، 14:39
بچه مثبت وای خیلی باحاله حتما حتما حتما بخونید
20-10-2013، 20:43
رمان مثلث زندگي من...رماناي هما جوون و عشق به توان 6
21-10-2013، 22:02
بهترین رمانی که خوندم ببار بارون بوده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-11-2013، 9:59
من خیــــــــلی رمان خوندم اما بهتریناش:
همســـــــــــآیه ی مـــن قـــرار نبـــــــــود دختــــــری کـــه من باشـــم باورم کــــن توسکــــآ جـــدال پـــر تمنـــــا روزهــــای بارونـــــی بادیگــــــــــــــآرد یاسمیــــــــــن یلــــــــــــدا
07-11-2013، 10:17
گناهکار که یکی از بهترین های رمانای زندگیم بوده وببیار بارون که هردوتاش نویسندشون fereshteh27 هست و واقعا زیبا می نویسه پیشنهاد میکنم بخونیش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
09-11-2013، 21:36
رمان : عشق به توان6 - قرعه به نام سه نفر - دختری که من باشم - به نجابت مهتاب - حصارتنهایی من - درحسرت اغوش تو - همکارم میشی - بادیگارد - المپیاد عشق - کارد و پنیر - تبسم - هنر اول - شفق و...
![]() ![]() ![]() دحال تایپ : درخواست - سنگ قلب مغرور - درخواست - تلافی ... واما عشق - مرد مغرور من - دختر پولدارو پسر خودخواه ![]() ![]() ![]() ![]() یکی دوتا نیستن که ![]() ![]() ![]() ![]()
09-11-2013، 21:42
ال ار استاین . دارن شاین ..بهترنن تو ترسناک .
رویا .باورم کن .همخونه .پریچهر.یاسمین .در امتداد حسرت .مسیر عشق .مسیر اب و اتش . عشق و احساس من و ابی به رنگ احساس من 2 جلدی .غزال.قرار نبود .فقط من فقط تو . پشت یک دیوار سنگی .عشق به توان 6.دختر فوتبالیست و ...
09-11-2013، 21:45
سپیده عشق
09-11-2013، 21:49
مجموعه بچه های بدشانس
کتابای ار.ال.استاین نایت اسلاید | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان